Sleep tight!

Hej igen bloggen
Nu är jag klar med min nya design. Hmm, reaktioner?? Ja, de lär vi märka. Jag har inte gjort så mycket mer sen jag skrev sist faktiskt, förutom designen dåra.. Kan ju skriva lite om i morgon. Då ska jag på konsert med lovern på klubben. Vi ska se ett band som hans mamma känner trummisen. Det är någon slags tävling. Vi var på den tidigare, eller om de kanske va förra året? Haha jag kommer inte ihåg. Men imorgon gäller det igen då. Ska försöka ta lite bilder så ni får se, men det lovar jag inte!
Nä, nu ska jag ta och sova. Vi hörs imorgon! Pöss!

I love my room!♥

Tjena bloggen
Lovern drog precis. Han va här och hämtade sin moppe som han glömde i morse. Då är då min fråga: Hur kan man glömma sin moppe?? Haha ja, det svaret återstår.
Jag hade nationella idag och det gick väl sådär. Hoppas de gick bra, men de märker vi sen när jag får det tillbaka.
Som jag skrev i förra inlägget så har jag fått nya hyllor, sen har jag också lovat att visa mina gardiner och ja, de ska ni få se nu!

Ja såklart som alltid så kan ni klicka för större bild! :)
Ni fick en bild på min nya byrå igen, men nu är den lite mer städad ;) Nu är ni lite avundsjuka på mig va? Såhär fint rum har inte ni ;) Nä nu ska jag inte vara elak.

Juste!
Jag kunde inte svara på era kommentarer igår för blogg.se va lite knas, men ska svara på alla nu :)
Pöss♥


Natti natti

Hej bloggen!
Nu ligger jag i sängen med lovern :) Vi har fixat klart i mitt rum, det enda som fattas är en spegel men den kommer ;) I morgon får ni bild på mina nya hyllor jag har i mitt rum :)

Jag börjar 08:30 imorgon eftersom det är nationella imorgon, engelska. Suck!
Nu ska jag svara på lite kommentarer och sedan sova, vi hörs! Pöss

Lite bilder från mig till er :)

Tjenare bloggen!
Nu har jag precis hängt upp tvätten. Min pappa hade varit snäll att tvätta mina kläder med det var inte så lyckat. Jag önska att han inte varit snäll denna dag. För han råkade nemligen tvätta lite ljusa kläder med svart och vet ni vad som hände? Jo mina 2 favorit linnen (gult & grönt) fick fläckar jag aldrig sett förut. Ja, då va dom tröjorna förstörda då :'(
Men men bort från sorjligt till bra.. Han köpte massa nya saker till mig igår :) En byrå, ett laptop bord, nya gardiner, lampskärmar lite ljus osv.. Sen köpte jag en ny tröja :) Och ja, ni ska få se ;)

Klicka på bilderna för att se dom i större format!!
Coolt laptop-bord va? Haha.
Och nu kommer vi till ego bild och Stefan i min klass och vår lärare Lennart som "slåss"? ;)

Hehe jag bjuder som alltid på mig själv! Bilden på Stefan och Lennart vart suddig, den är tagen me min mobil kamera och dom rörde ju på sig. En sak som Lennart sa till Stefan "Stefan, du är så jävla jobbig" Haha ja, lite roligt med bilder! Det tycker jag iaf!!

Lovern kommer till mig lite senare idag, hoppas han hjälper mig med att sätta upp mina gardiner då :)

Godnatt

Hej mina söta vänner!
Här blir de ett sent inlägg.. Hur har min dag sett ut?
Jo, först vaknade jag upp hemma hos lovern efter de skjutsade han hem mig och  direkt åkte jag till stan med Johanna och kollade runt, fick så jäkla ont i fötterna!! Jag köpte en jätte fin tröja på Gina! :) Efter de åkte jag hem då Monica mötte mig vid dörren och sa "Nu får du fan ta och städa, kan inte bara slänga allt på golvet" Jag fatta ingenting eftersom jag hade det ganska städat i mitt rum vad jag mindes men så va de inte, pappa hade slängt allt på golvet för att han köpt en ny byrå till mig, yeeey glad!! Fick massa annat skoj. Laptop bord, gardiner osv.. Senare kommer spegel, hyllor osv :)

Bilder kan ni få imorgon!! :)
Fast bara om jag kan hitta sladden till mobilen ;)
Nä, nu ska jag svara på kommentarer och sussa :)
Pöss!

Trött

Tjenare bloggen!
Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag, men jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Igår va jag hemma och städade sen åkte jag och min lillesyrra till stallet där hon fick rida lite. Sen åkte vi hem och jag träffade lover och vi åkte till min mamma.
Jag och lovern GICK från Västertorp till Älvsjö. Det va en bit och jag va så jävla trött efter :P
Idag ska jag nog bara vara hemma. Vad ska ni läsare göra?


Massor av bilder!

Tjenare bloggen!
Nu sitter jag här. Har precis lagt lite lakan i tvättmaskin. Idag va jag och handlade sängtillbehör med min mamma. Allt vårat tillsammans vart 2800:- inte illa pinkat va? Vill ni veta en rolig sak? Jag ska bjuda på en jävla massa foton idag, så håll i er, för här kommer det bilder ;)

Okej, nu ska jag ge förklarin till bilderna med!
Bild 1 är det jag och Natasha på pendeltåget påväg till Mickes land. Bild 2 ritade vi vår dag, hur den skulle se ut. Bild 3 halva Natasha, jag och Sandra. OBS! Kolla mitt finger ;) Bild 4 är både jag och Natasha lite fulla och det vart en puss. Bild 5 är på mig och Emelie. Och sista bilden är då på Micke som vi va hos, haha :)

Första bilden är på Nessan, det är Chakis medryttar häst. Sen är det Fiona och Hille, det är dom jag tar hand om. Sista är på världens sötaste fjordhäst, men den vet jag inte namnet på :P

Ja, nu hoppas jag att ni är nöjda med så mycket bilder? :)
Just nu sitter jag och väntar på att lovern ska komma till mig. Saknar honom och han ska sussa här :)
PÖSS

Bilder i morgon!!

Hej på er. Förlåt att de tagit tid för mig att skriva ett inlägg. Men jag har haft fullt upp idag. Först var det skola. Då var det ju senast jag skrev på naturkunskapen. Efter de hade jag engelska övning för nationella och då kunde jag inte skriva. Efter skolan hade jag tandläkartid. Direkt efter de åkte jag till stallet. Jag kom hem vid 9 och då snackade jag med min pappas tjej enda till kl kvart i tolv. Så de är därför jag är sen idag. Jag har faktiskt inte tid att lägga in bilder, men de gör jag imorgon. Då kommer de bilder från både Mickes land och stallet. Hoppas ni längtar ;) Nu ska jag svara på era kommentarer. Pöss

Tävling :)


Jag är med och tävlar om detta armband. Det är sponsorerat av Fröken Josefine För att komma till tävlingen klicka här.

3 personer fyller år!

Godmorgon mina sköna läsare!
Hur är det med er då? :) Med mig är de bra fast jag är ju så jäkla förkyld!
Jag sitter i skolan och har naturkunskap. Haha inte så kul, men jag har nästan MVG i detta ämne. Hur jäkla lätt som helst! ;)

Nu måste jag bara säga grattis till Chaki och Emelie som fyller 18 idag.


Sen måste jag självklart säga grattis till min älskade mamma som fyller 39 år.
Grattis mami!

Bloggvärlden

Hellu bloggen!

Nu är de så att jag är jävligt tept i näsan och det är så jäkla jobbigt!
Imorgon ska jag och Chaki till stallet. ÄNTLIGEN säger jag bara. Det är inte ofta vi får komma dit asså känns det som. Men nu jäklar ska vi dit. Kommer förmodligen ta lite bilder och så :)
Skojjigt va, bilder på hästar?! Haha *nooot*. Men endå, lite kul kan de vara ;)

Nä nu ska jag ta och sova. Vi hörs imorgon "bloggvärlden"
Pöss♥

Smask

Tjenare på er sötnosar!
Har precis städat klart nu. Vart faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv. NU ser man iaf mitt golv ;) Vill tyvärr inte ta kort på det än då det serut som ett halvklart rum, men flyttkartonger osv. Usch, nä de ser inte speciellt bra ut. Men ni ska allt få se lite andra bilder, random bilder ;)

Okej, som ni ser så har jag blå ögon ;) Sen tog jag en bild på min skugga idag, haha jag gick samtigigt så den ser lite rolig ut ;) Sist är de då mitt ben och mina älskade mys shorts!

Ja, där fick ni lite smask, kanske uppdaterar senare :)

Skola

Godmorgon bloggen!
Nu sitter jag i skolan :) Första dagen i skolan efter lovet, härligt.
Jag slutar kl 11 idag så de är skönt att bara ha en lektion och sen gå hem :)

Idag har jag inte en aning om vad jag ska göra. Hem och städa antar jag. Måste lägga mig tidigt idag med så jag kommer upp i tid i morgon :)

Lite för dagen + bion igår

Tjena bloggen!
Nu va jag lite sen me uppdatera idag. Men jag har varit väldigt upptagen :( Skrivit en meny tills på torsdag eftersom jag är köksis (köksmästare) i skolan. Men nu har jag alla mina rätter :) Sen har jag gjort en design till en tjej som heter Ellen. Den är näst intill färdig nu, väntar bara på svar av henne :)

Okej, lite info om igår då.
Jag och lovern va ju på bio. Vi såg The Uninvaited. Den va faktisk bra! Väldigt läskig. Typ hela bion skrek ganska så mycket :P Till och med killar hörde man skrika! Haha lite kul faktiskt.
Nä, men jag tycker att ni ska se filmen faktiskt!
++++ 4 pluss får den av mig i "betyg" för er som ville ;)

Haha ägd!

Haha okej, jag måste erkänna. Franco ägde mig nu! :P

Haha kanske lite brutalt men vadfan.
Det var så Franco ägde mig med det manliga könet...

Bio ikväll?

Tjenare bloggen!
Idag vaknade jag ganska sent? Eller jag tyckte de iaf. Skönt att sova länge. Jag va vaken ganska länge igår också.
Idag ska jag bara vara hemma tills lovern kommer hem. Han är flaggvakt på en gokart tävling idag. Så när han kommer hem ska vi antagligen på bio! :D Då ska vi se The Unin vited.

Jag tycker att den verkar suuuuper läskig! Haha och gå på bio o se den = Natalie skriker, haha.
Nä, nu ska jag ta och svara på era kommentarer hade jag tänkt :)
Vad ska ni söta läsare göra idag? :)

Godnatt! <3


Bilder från mitt rum

Jag har ju lovat er att få lite bilder från mitt rum. Bilderna är inte så jätte bra men dem får duga ;) Alla bilder går att klicka på!

Första bilden är klister blommor som sitter på min vägg vid sängen, skit snyggt! Andra bilden är en av mina lampor som hänger vid fönstret. Tredje bilden är en liten del av min ena duk :) Va tycker ni, snyggt va? ;)

Haha här ser ni, jag håller alltid vad jag lovar! ;)

Snyggt till sommaren

Hellu söta ni!
Sitter fortfarande hos lovern. Han har åkt till apoteket så jag passar på att låna hans data och blogga lite och kolla mailen. Faktiskt en kul grej hände där på mailen men de kan vi ta senare om det blir aktuellt vill säga. Men det hoppas jag såklart! :) Ja, min blogg har blivit bajs dålig för jag inte lagt upp några bilder men nu ska ni få se lite snygga plagg jag hittat :)

Body  129 :-
Jeans  499 :-
Shorts  149 :-
Sen söta bodyn kommer ni säkert se på mig i sommar ;)
Allt finns på gina att köpa! :)

Godmorgon världen!

Godmorgon bloggen!
Nu är klockan kvart över 12 och jag är jätte pigg just nu! :) Inte som igår när man gick upp halv nio direkt. Igår så spelade jag och lovern lite GH 3 och sedan kollade vi på Stockholms Natt som sedan gick sönder? haha.
Jag är ledsen för dålig uppladdning med bilder, men bilderna på mitt rum ska ni få idag faktiskt och bilderna från festen kan jag inte riktigt säga när dom kommer. Men dom kommer så fort som möjligt :)

Vad ska ni göra idag då mina söta läsare?
Själv vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Antar att jag ska vara med lovern idag. Är bjuden på fest men jag vet inte om jag orkar, den är utomhus typ och det känns, trist.. :P
Men jag skriver mer senare såklart :) Puss på er!

Mickes Land

Tjenare bloggen!
Nu sitter jag hemma hos min kära pojkvän :) Kollat runt lite desperat efter en blogg aldeles nyss. Och ja, jag hittade den :) Jag kom hem ganska tidigt idag från mickes land. Men tyvärr skrev jag inget då för jag va så jäkla trött. Sen va de bara att bege sig av till sitt möte kl halv sex. Sen mötte lovern mig i centralen :) Ja de va min dag idag. Men nu ska ni få höra om igår.

Jo de va en helt okej dag. Vi va framme ganska tidgigt. Vid 5 typ och vi började direkt att dricka såklart. Satte på hög musik och hade det allmänt roligt. Efter en stund när vi grillat och så kom en granne till micke och sa att vi störde men att vi gärna fick fortsätta inne och det gjorde vi. Vid sju så vart de lite vin. Haha de va inte så gott men det funkade ju. Haha det var ganska så många som gjorde illa sig och andra hade kul med varanda haha aah hej vild fest asså! SJUUUKT :P Jag och Sandra nyktrade till ganska fort så vi låste in oss i ett rum och kollade på film, haha. Sen kom Emelie in och skulle sova och ALLA kom in och störde och de va såååå jävla jobbigt.
Dagen efter va de många bakfulla personer. 3 st som spydde några ggr och andra som bara mådde allmänt dåligt. Jag och Sandra mådde bra, haha. Det vart en ganska lång resa hem med det va skönt att sova.

Bilder från denna kväll kommer så fort jag får dom, LOVAR!

//Natalie

Torka naglarna!

Hej bloggen!
Ja, som jag sa igår så skulle jag försöka hinna med att skriva ett inlägg idag. Mycket riktigt så hinner jag det :) Jag ska gå om ca en timma så jag har lite tid. Men jag har lite kvar att göra. Ska sminka mig, packa klart och borsta tänderna. Just nu väntar jag på att mitt nagellack ska torka. Ja men som jag skrivit på min Twitter så kommer jag tillbaka på torsdag kväll altså i morgon kväll :) Så håll ögonen öppna! Vi hörs puss på er!

// Nattatatatat ;D

Vote fore me!

Så va de dags igen. Jag är med i veckans blogg igen fast på Fridas blogg. Ni som läser min blogg och tycker om den, ni kan väl rösta på min blogg? Om ni vill rösta på den så klicka här. Ni skriver en kommentar som det står "Jag röstar på nr 5" Då röstar ni på min blogg ;)

Dåligt med inlägg tills torsdag.

Tjena bloggen!
Nu kommer ett ganska sent inlägg :O Varför? Jo för jag har varit hos lovern sen åkte jag till min mamma en stund och hon har varken dator eller internet så därför. När jag kom hem väntade mig en liten överraskning. Eller kanske en stor överraskning? Pappa och hans tjej hade fixat mitt rum :O Massor av nya saker :O Blommor på väggen, dukar, lampor osv. Haha wow säger jag bara :O Ni får se bild senare ;)

Liten ganska tråkig nyhet då..
Imorgon kommer jag kanske bara slänga in ett inlägg på morgonen. För sedan ska jag på Jobbintervju och efter det ska jag till en klasskompis landställe och festa (jag har lov). Så de kommer bli dåligt med inlägg fram tills torsdag. Ledsen.
Nä, nu ska jag ta och svara på kommentarer efter de, bädda rent sen kolla på någon film.

// Natalie

Godmorgon :)

Godmorgon bloggen & läsare!
Här ligger jag i loverns säng, har precis ätit frukost. Han äter fortfarande :P
Idag ska jag till stallet är de tänkt men tjejen jag ska dit med har inte svarat än. Så jag får avvakta lite. Om de inte blir något så frår jag väl bara vara hemma och göra ingenting eller så.. :P

// Natalie Nilsson

Brad pitt is funny!

Jag måste bara lägga upp denna video från Burn after Reading. Det jag vill att ni ska se är då Brad pitt, ni ska kolla in hans ögon!
Tyvärr kunde man inte lägga in videon men kolla in länken!!
http://www.youtube.com/watch?v=2lPjlCPkZAE Jag döööööör av garv!!!!

// Natalie nilsson


Tråkig dag

Tjenare bloggen.
Idag blir det tyvärr inga bilder från mitt rum för det vart bara stökigare pga att pappas tjej ville ha sin jäkla byrå så jag va tvungen att tömma den så nu ligger det grejer över hela golvet. Hoppas ni inte blir arga på mig för det?
Just nu sitter jag vid loverns data medans han sitter och äter. Men det är väl bara bra tycker jag, så jag hinner uppdatera lite.

Nu till lite funderingar dåra..
Vad tror ni om att ett förhållande fungerar en andra gång med samma partner? Jag tror faktiskt inte på sånt. jag har själv försökt och det har inte funkat så jäkla bra dåra. Man tjafsade inte direkt med det känndes så konstigt. Att vara med personen igen och veta att han varit med andra tjejer under uppehållet. Nä usch, sånt funkar inte. Inte enligt mig iaf, men vissa är ju tillsammans me sina ex igen och det funkar jätte bra för dom. Men det kallar jag tur. Eller vad säger ni?

Update
Frida vann min lilla tävling. Hon svarade trav och det var rätt :)
Grattis! Kolla in hennes blogg här.

Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Idag vaknade jag väldigt sent :O Men jag va uppe ganska länge igår så det var nog därför jag vaknade såhär sent. Idag ska jag bara vara hemma tror jag. Ska städa klart i mitt rum och flytta möblerna på plats. Fan va skönt. Nu är hela mitt rum vitt istället för rosa :) Jag har fått en jäkla massa kommentarer också, ska bli kul att läsa :) skriver i detta inlägg om en stund om det är någon som vunnit min lilla tävling ;)

// Natalie

Lite bilder & "mini" tävling

Tjenare på er!
Nu är klockan ganska så mycket och jag ligger i sängen och kollar runt lite på internet. Snackar me min kjære venn Robin. Han har lite jente problemer, haha stackarn.
Idag har jag faktiskt städat lite i vardagsrummet och börjat lite i mitt rum. Målade också sista gången på väggen i mitt rum så nu kan jag fixa tillbaka allt där de ska vara. Ni ska få se bilder hur de ser ut nu i mitt rum

Litet, stökigt & trångt! Eller va tycker ni de ser ut? Ni får se efter bilder i morgon när jag städat klart och flyttat tillbaka möblerna :)
Snart ska jag börja me mina små hästar också :) De är en New Moutain och ett Russ :) Vill ni se? Klart ni vill!! Jag vet att ni älskar att se på mina bilder ;) Ni skulle helst av allt vilja gå igenom alla mina bilder på min data, haha.

Första bildern är då lilla Hille Sen andra är Fiona :) Mina söta pluttisar fast hille kommer hyras ut i sommar och då ska jag bara ta hand om Fiona och bygga muskler och köra henne, ska bli suuuuuper kul!

Okej, bara för kul nu då. Så tänkte jag ha en liten mini tävling.
Frågan är då: Vad kollar jag helst på, på tv innom ridsport?
A) Trav
B) Hoppning
C) Dressyr
Det du kan vinna är att bli länkad i min blogg. Haha jätte kul tycker ni. Men ni bli länkade i ett inlägg och i min meny under länkar ;) Där i menyn kommer din blogg alltid att finnas! Haha okej så ni skriver svaret i detta inlägg! Och jag säger såhär, den första som skriver rätt länkas! Lycka till! :)

// Natalie Nilsson

Grillkvällen

Hej bloggen!
Nu sitter jag här igen, yeeey! Igår va de en mysig dag. Det var verkligen super härligt väder och jag och lovern grillade med hans kompisar. Grillade korv och marsmallows. Sen satt Steen och spelade gitarr, asså de va verkligen suuuper härligt. Jag vet hur ni tänker "ja så mysigt de måste varit och varför får inte vi ta del av det då?" Haha självkart mina sköna läsare ska ni få en liten del av detta :)
 
Haha jag snackar ganska så mycket i denna video men ja :P Haha de får ni faktiskt stå ut med! Här ska ni får se en bild också ;)

Vi la in en planka i grillen som dom målade en dödskalle av smält marsmallows. Va tycker ni, är de inte läckert? ;) Hehe ja de va de från igår. Och jag hoppas verkligen att ni hade de lika mysigt som jag hade de igår.

Från igår till idag då :) Jag och lovern vaknade vid 11 kanske. Vi gick ner och åt frukost och spelade lite Guitar Hero 3.Sen efter de tog vi oss en ducsh och lagade lite lunch. Sen började de ett program som hette Spårlöst tror jag. Det handlade om en kille som aldrig i sitt liv träffat sin mamma och han skulle sedan hitta henne. Ja de fanns vissa delar i det programmet som både jag och lovern vart tårögda. Vilken glädje att hitta sin familj asså. Tur att jag har min pappa och min mamma så jag känner dom.
Ja, men nu så sitter jag här vid datorn ska snart ta och städa lite här hemma. Väldigt stökigt kan man väl säga. Ska bara svara på lite kommentarer först. Men vi hörs senare, pyss!

Grillning och lite bilder dåra

Hej bloggen igen.
Nu har jag precis fixat mig ska grilla me lovern och hans kompisar. Eftersom de inte vart nått igår pga att jag va svullen i ansiktet, inge smink eller strumpor xD Haha, ja jag vet att jag är lite töntig. Men de va faktiskt folkj där jag inte kände och det kändes inte bra bara. Hehe men nu tänkte jag bjuda på lite bilder sen igår :)

Ja en bild på utsikten över något skumt xD Sen min hand, haha ont.

Ja, sen är de då mig på bild. Ena är på min outfit: Boxar linne från JC och Baggy jeans från gina :) Haha säg inget om mitt stökiga rum TACK! ;D Ha en fin kväll vänner!

Min blogg är så härlig!

Tjenare bloggen!
Här sitter jag, lika glad som vanligt! :) Eller kanske lite extra glad eftersom jag är en av 5 finalister på typjoss blogg. Fick en liten shock när jag kollade in mina komentarer och det stog att jag hade blivit en av finalisterna. Det var verkligen super kul! Ni läsare behöve absolut inte rösta på min blogg, men ni får självklart göra det om ni tycker min blogg har det där lilla extra som inte dem andra bloggarna har ;) För fan, självklart är ju min blogg bara helt härlig eller vad säger ni? ;) För att rösta är det bara att klicka här och skriva min blogg!




Godmorgon

Godmorgon bloggen!
När jag kom in nu såg jag att jag hade fått massor av kommentarer. Så härligt att komma in här och se att ni faktiskt kommenterar min blogg :)
Men jag vaknade för en stund sen. Ser att de är fint väder ute också, häärligt!
Igår skrev jag inge mer för jag gick ut på en promenad typ. Kom en bit bort faktiskt. Sen gick jag till McDonalds och mötte lovern och hans kompisar och vi åkte till en av dom men vi gick hem.. Va lite sådär svullen i facet inte så kul..

Snart ska vi äta frukost och innan dess.. Svara på lite kommentarer och MYSA!

Bilder!!

Jag bjussar på lite bilder!!

Glad påsk!

Jag fick nyss ett "Glad påsk" mms. Haha det va en ganaks rolig bild i de mms:et. Och självklart så snäll som jag är så ska ni få se hur bilden såg ut :) Haha jag höll på skratta ihjäl mig iaf!

Haha lite rolig va? ;) Jag vill också hälsa er läsare glad påsk från mig såklart! :)


                                                           


Godmorgon!

Godmorgon bloggen!
Jag vaknade för en stund sen. Jag har sett att det är sjukt fint väder ute idag, härligt!
Så vad ska jag göra idag? Jag ska städa mitt rum och tvätta lite sen ska jag vänta på att lovern kommer hem från jönköping. Han är nemligen där på någon bil mässa så han kommer hem lite senare ikväll. Och när han kommit hem blir det förmodligen fest, hehe. Fast jag har inge att dricka men men ;)

Nu ska jag nog ta och svara på lite kommentarer, äta frukost och börja med min städning.
Vi hörs lite senare! :)


Privatliv eller inte?

Tjenare på er läsare!
Det jag tycker är så kul är att antal läsare har ökat sen jag börja blogga igen, super! Ligger här i sängen UTAN lovern :( Det va bestämt att jag skulle sova hos honom så jag åkte dit och träffade hans gäster och satt och snackade. Sen gick vi in på rummet och då sa han "Jag ska vara hemma hos Patrik kl 08:00 imorgon". Då va de bara att åka hem, haha. Så ja, nu ligger jag här ensam hör katter ha "catfight" utanför mitt fönster. Fick aldeles nyss ett sms av lovern "Godnatt älskling. Jag älskar dig! <3" Aaaah, han e ju bara för söt!

Nu till lite funderingar kring saker..
Jag fattar inte varför man tar kort på sina underkläder man köpt och lägger ut på bloggen? Asså fine en bh men trosorna.. Vill ni inte ha något privatliv alls eller?! Asså seriöst, tänk er för hur ni vill ha det. Vill ni att era läsare ska veta vad för trosor du går om kring med? Nja de skulle inte jag velat iaf. Mina trosor är min ensak!
Men nu ska jag sussa, godnatt bloggen!


Makaroner och snygga naglar

Tjenare bloggen!
Nu sitter jag här efter att jag precis ätit makaroner med falukorv. Va väl inte så jätte hungrig men det gick ner iaf. Snart ska jag hoppa in i duschen så jag e fräch och fin när lovern kommer och hämtar mig om ett tag.
Vad vi ska göra? Jo det kommer gärster hem till honom så vi ska väl sitta och vara sociala med dom antar jag.

Nu hade jag tänkt att visa hur mina naglar ser ut. Jag tycker det är så otroligt snyggt asså! Som alla vet kan man göra fransk manikyr på naglarna, dvs att man målar nageln med ett ljust nästan nagelfärgat nagellack och sedan har vitt ute på kanten. Men jag har målat mina naglar med genomskinligt stärkande nagellack och sedan guld nagellack på topparna, så sjukt snyggt! Eller vad säger ni?

Haha ni får ursäkta för mina rynkiga fingrar ;)

Nä, men nu måste jag faktiskt börja fixa mig. Skriver senare kanske hemmifrån lovern.


Rush till the Bush (Bussen)

Hejsan!
Här kommer ett litet snabb inlägg.. Ska aldeles snart gå till bussen och åka till skolan. Vi börjar 9 och slutar vid 11 typ :) Hehe lång dag va? :P Vi ska gå på nått museeum, kommer inte ihåg vilket det va.. Men nu måste jag faktiskt dra :/ Men jag skriver senare igen ;) :)


goooood niiiiight!

Hej på er! Vad gör ni?

Vet ni vad jag har gjort? klart ni inte vet!! Haha, jag har töjt från 3 mm till 4 mm idag :D
Jag är påväg att lägga mig faktiskt. Jag har varit i skolan idag hade svenska sen bageri. Efter de åkte jag hem och åt sen åkte jag till gymmet och solade med Chaki. Sen åkte jag hem och bara va.. Ganska så skönt dåra.. :P

Nyss pratade jag med Jonas som ringde mig. Lite paff, har inte pratat med honom på jäkligt länge :P Träffade honom senast för 2 år sedan faktiskt. Jag minns också att jag har varit tillsammans me honom, men de va ju grymt länge sen. Haha ja, de va tider de.
Men vi lever i nuet :) Men nu ska jag faktiskt sussa. Goodniiight!!


Okej, nu lättar vi på trycket.

Hej på er besvikna läsare. Okej, jag ska be er om ursäkt för jag inte skrivit något, och jag har ingen speciell anledning till varför jag inte skrivit heller..
Jag vet inte om jag heller kan hålla att jag kommer blogga varje dag från och med idag.. Men jag kan verkligen försöka iaf. Eller de borde ju gå ;) Eller va tycker ni, ska jag börja blogga igen?

Bara för jag är så bra och bäst ibland så ska jag bjuda på lite bilder iaf :)

Jag och Veronica va i stan igår. Det va så himla härligt väder asså! Tycker inte ni bilden på mig ser lite gammeldags ut? :P

Där har ni också en bild på mig när jag sover eller blir väckt ^^
Hoppas ni tyckte de va kul att se på lite bilder? Jag tyckte iaf att de va kul att dela med mig av dom :)


RSS 2.0