¨sllɐ ʇɹåʌs ǝʇuI ¿ɹǝu o ddn ɐʌıɹʞs ʇʇɐ ɐɹɐʌ ʇǝp uɐʞ ʇɹåʌs ɹnH

Helluu igen på er sötisar!!

Jag har inte kunnat lägga ifrån mig min dator idag asså :P Bara suttit här och luffat, haha!
Har ni tänkt på en sak, vilka assholes killar kan vara?? Behandla en som skit, såra en och endå tro att vi finns kvar där för dom. Hur patetiskt som helst! Dom tror seriöst att dom kan göra vad fan dom vill, men så är det inte. Självklart är inte alla killar så, men många av alla killar är så!

Det finns en person som är dum nog och tror att jag finns kvar där så som han behandlat mig. Men icke!
Du kan dra åt helvete din fan! Hör inte av dig till mig igen!

Back on track!

Tjenare bloggen!

Nu ska jag säga en rolig sak...

... I,M BACK ON TRACK!
Yees, jag menar det. Fick tillbaka min kära skoldata i dag. Så nu kommer jag vara aktiv igen!
Idag hade jag min första Naturkunskap B lektion. De va väl inte så himla kul men de funka. Sen hade vi rast och då fick vi reda på att vi skulle pröva student mössor. Fan va skumt det kändes! Men min va sjukt snygg (den jag beställde). Kommer kosta mig mycket, allt jag besällde vart 1198 kr. Men men, jag är nöjd!

Typ så kommer min studentmössa se ut, fast snyggare såklart! :)

Snart ska jag städa mitt rum och sedan vänta på att Lovern ska komma :) Och för er som läst min blogg tidigare och undrar om något har hänt. Inget har hänt, vi har varit tillsammans i ett år och tre månader på onsdag ;) Tror vi ska på bio då (not sure)!
Nä, nu ska jag nog börja städa. Uppdaterar sen igen :)


Super tråkigt..

Helluu på er Just nu ligger jag i sängen och tråkar. Idag skulle jag vill skhlm med lovern men så vart det tyvärr inte för jag har ruskigt jobbiga regler hemma.. Så det sket sig för oss idag, verkligen jätte tråkigt. Snart börjar skolan igen och jag längtar men endå inte. Vi kommer ha 8 veckors praktik och jag kommer typ dö! Usch, men Jag får också snart tillbaka min kära data från skolan med :) längtar efter den! Igår åkte jag hem från stallet. Sovit där från i lördags tills igår. Haha det var rätt kul. Flickorna va liv rädda i lördags natt. Det typ bankade på väggarna haha. Igår hoppade jag prins (min medryttarhäst) jag är inte så duktig på att hoppa men det funkade iaf och det var super kul! Där är en bild på prins. Han är en korsning mellan fjording/arab :) Nä nu ska jag typ hitta på något annat. Typ ut och springa eller nått. Vi hörs!

Trött

Tjenare bloggen! Det här är mitt första blogginlägg från mobilen. Måste klart testa om det funkar osv därför kommer detta inlägg suga. Ni får iaf se en bild på bergakungen :)

Hej igen!

Tjenare bloggen!

Nu var det verkligen super länge sen jag bloggade, fy på dig Natalie!
Ja, vad har hänt senaste tiden? Inte mycket alls faktiskt, haha. Jag har ju lite att fixa här i bloggen, eftersom jag varit så himla dålig på att ens logga in här. Men men, ska försöka bättra mig & snart kommer skol datorn tillbaka och då blir de blogg varje dag! ;D
Men nu blir det bilder! ;DJa de får duga för nu. Kanske uppdaterar senare idag. Men jag ska sova hos Natasha så vi får se hur det blir med det. Men jag kan nästan helt säkert säga att jag kommer uppdatera! ;)

RSS 2.0