Oseriös innan?

Haha okej, inlägget innan känndes lite oseriöst faktiskt.
Jag kan faktiskt vara så snäll att jag kan berätta om vad jag fick. Jag fick en mobil, som ni såg sen fick jag 2500 kr, 3 par trosor, 2 ansiktsmasker, 3 tröjor, ett nitmidjeskärp, lite tillbehör till mitt Höganäs keramik servise, en sjal och säkert nått mer som jag glömt, haha. Som sagt, jag är väldigt nöjd med det jag fick och på lördag ska jag och lovern åka till skhlm och köpa en ny hårfön till mig (eftersom min är sönder).

I morgon ska jag hem till lovern och mysa, kolla klart på 2012, eftersom den är så lång (2 och en halv timme) har vi bara kommit till halva, haha. Senare i morgon ska jag och lovern, några kompisar ut på krogen. Antingen Cattelin eller The Bridge, men de återstår att se.

Så, nu fick ni ett lite mer seriöst inlägg. God jul på er!

God JulGod Jul på er som läser min blogg ikväll!
Var bara hemma idag med familjen och så =) Fick massa fina julklappar som jag kan lägga upp bild på sen =)

Fick en ny mobil av mamma =)
En Samsung gt-s5230 star =) En Touch mobil asså ;D haha

Mycket nöjd över mina julklappar iaf! ;D


Det är snö!

Hejsan på er!

Ska man kanske börja med att vara lite mer aktiv här på sin blogg? Haha jag skriver säkert det i varje inlägg att jag ska "försöka" skriva lite oftar osv. Det funkar kanske i två dagar sen är det över igen.
Har ni serr hur mycket snö det är idag? Så härligt! Men jag hade heldre velat att all denhär snönn ska vara över jul. Älskar när det är alldeles vitt ute på julaftons morgonen.
På tal om julafton, det är inte långt kvar nu. 9 dagar kvar till den heliga, härliga dagen! Ska vara hemma över jul, lite trist att jag inte får fira med min egen släkt men min pappas tjejs släkt är trevliga.

Just nu sitter jag i skolan och har precis skrivit ett prov, ett prov jag inte pluggat super mycket till men man får hoppas på det bästa!

Och jag kan säga att de inte gick bäst, haha. Stackars mig :/ :P

Bjuder på bild på min lilla körponny Dolika♥

När jag sov i stallet så tyckte katten om att ligga över mina ben :P

Hur mycket ska man ta?

Jag vet ingenting längre..
Vad är viktigast för en kille igentligen? Gå ut på krogen me sina kompisar massa helger i rad eller vara med sin flickvän när hon vill ha en speciell helg för dom varit tillsammans i ett och ett halvt år? Vad tror ni svaret är om man frågar MIN pojvkän?

Jo man får svaret: Jag vill gå ut med mina kompisar på krogen, dricka massa öl och dansa med massa fulla brudar. Förlåt, men jag prioriterer det för dig på våran ett och havl år firande helg älskling. Och nej älskling, jag kan inte åka hem tidigt för jag kan verkligen inte åka hem själv. - NÄ, men då kan du ta me någon jävla brud hem istället o ha så jävla trevligt!

Jag vet inte riktigt va jag ska tro längre, eller vad jag vill.. Tror inte jag betyder så mycket för honom som jag trodde, eller de verkar inte som det iallafall. Många säger att han är ett svin som gör detta, men jag vet inte.. Han har ju en egen vilja och får göra precis vad han vill, men han borde faktiskt tänka till lite om han vill att jag ska vara kvar vid hans sida tycker jag. Jag har alltid funnits kvar för honom när han tabbat sig när det gäller vårat förhållande, men hur mycket ska jag ta? Ja, det är frågan som jag måste hitta svaret till.

RSS 2.0