Grattis Svanstedt!

Jag vet att jag inte uppdaterat mycket.. MEN, jag har haft fullt upp på elitloppet. Fan va kul jag har haft dom här två dagarna. Träffat så himla mycket galet folk och självklart trevligt folk med! :)


(Bild lånat från elitloppet.)
Börjar denna text med att säga Grattis till kusken Åke Svanstedt och varmblod hingsten Torvald Palema som vann elitloppet 09! Jag höll verkligen på Åke. Tyckte han behövde vinna, han är en värdig vinnare. Som ni kanske läst så är Åke åtalad för djurplågeri för har använt grisfösare, som ger elchocker på hästarna när han tränar.
Får jag säga mitt så är han INTE ensam. Det finns nog många där ute som använder sånt på sina tävlingshästar. Men men, tycker inte heller om det som han gjort.

I ponnytravet vann Zenithas pappa Tyson II stort grattis! :)

Snart ska jag väl lägga mig antar jag. Jag är super trött just nu. Den här helgen har varit lång och rolig! Men jag skulle behöva vila! Godnatt


elitloppet

Ojoj. Nu har jag missat att blogga igen, FÖRLÅT!
Men jag har haft mycket i skolan nu och snart är den slut! Men vet ni vad? Då måste jag lämna in min data, så jag kommer inte ha den på hela sommaren och ni kan ju tänka er hur det kommer gå för bloggen då? Nä, men jag ska försöka hålla er uppdaterade!

Jag var på jobbintervju i måndags, det gick ju bra som jag skrev. Fick beskedet igår att jag FICK jobbet! ;D Så ni kanske hittar mig på en strand eller i en park med en "låda på magen" och säljer galss? ;)


Vet ni vad? Jag har ju skrivit om det tidigare i bloggen, men idag ska jag till elitloppet och jobba! Ska sälja deras tröjor där i nått stånd. Om det är någon som ska dit och ser mig, va inte rädd för att hälsa! ;)
Nä nu måste jag fixa mig, vi hörs sen! ;D

Ut och springa!

Helluu bloggers och ni andra! :)

Förlåt för mitt förra tråkiga inlägg, men jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva. Vilket tråk väder det är!
Jag klarade iaf muntliga nationella i engelska *stolt* haha. Idag är jag super trött så jag lär gå lägga mig tidigt idag. Men för jag varit så tråkig så ska ni få se en liten video från skolan.
Micke och Gabbe slår varandra med ett varsitt kaffemått i pannan, lyssna på plopp ljuden som blir, haha!
Haha ja, jag filmar med min "super" mobil, haha jag vill ha en ny ;)

Ja ni läsare, nu ska jag ut och springa skriver sen ;)

UPDATE!
Nu är jag hemma från min springtur.'
Ja det var en mysig tur det :) Nu ska jag ta och städa lite i rummet så det är snyggt i morgon när lovern kommer :') Efter det ska jag sova, så jag får väl säga godnatt, vi hörs i morgon ;) Pöss!

Helluu

Tjena på er sötisar!

Just nu sitter jag i skolan. Börjar om ca 5 min. Har då engelska. Ska göra muntliga nationella då, usch hoppas jag kommer klara det asså. Känns ganska tråkigt annars. Idag ska jag typ inte göra ett skit, ska bara vara hemma tror jag känns ju inte så speciellt. Efter skolan ska jag till min mamma en stund, sen ska jag hem till mig och handla lite food osv..
Vi hörs sen sötisar!

Weeei jag uppdaterar!

Hej alla söta läsare!!

Så hilma glad att ni stannar hos mig även fasst jag är ett asshole som inte uppdaterar så bra. Puss på er!
Idag har jag varit i skolan. Hade en lektion och sedan åkte jag och Angela till stan. Där handlade jag en ny väska och en ny mascara. Super nöjd! Förutom att mascaran va 40 kr dyrare på H&M än på CUBUS så jag ska nog lämna tillbaka.

Väska 179:- H&M

Mascara 135:- H&M
OBS! 99:- CUBUS!
Efter att vi varit i stan åkte vi till Roslags Näsby där vi båda skulle på jobb intervju. Samma ställe & samma tid. Ja under intervjun gick allt bra. Vi lärde känna en ny snubbe "Benji" yeeeeah ;)
Haha jag tror faktisk killarna som hade företaget gillade oss tre, men vi får se hur det går. Får besked på Fredag och ni läsare kommer självklart få höra det posetiva (hoppas vi) beskeded!

Nä, nu måste jag gå och tvätta bort min ansiktsmask som suttit i 10 min för länge ;)

Klicka på länken!

FÖRLÅÅÅT!
Jag har varit så dålig på uppdatera, men jag har haft mycket plugg och jag har fortfarande massor att göra!
Jag lovar att från och med imorgon, ska jag skärpa mig!

Ni som läser detta, gör mig en tjänst! Klicka HÄR om ni vill se nått skoj. Det skulle vara super snällt! :)

Trååååk dag

Helluu bloggen!

Förlåt för mycket dålig uppdatering. Men jag har haft mycket för mig.
Idag har det varit världens tråkigaste dag typ. Inte gjort ett piss eller pass.. Köpte glass förut och nu har jag super tråkigt! Jag ska väl ta och svara på era söta kommentarer nu :)


Hur ska jag göra?

Tjenare bloggen!!

Förlåt fördålig uppdatering!
I skolan så var det ganska så slappt kan man ju säga. Först hade jag naturkunskap A och där var de jag och 4 elever till, resten skolkade ja. Efter den lektionen tänkte jag dra men jag stannade för ennu en slapp lektion. Haha ja, vi hade det väldigt kul i skolan. När jag åkte hem mötte Lovern mig i Stuvsta och vi åkte hem till mig och kollade på "The Shining" och mös lite extra mycket eftersom vi inte kommer ses nått mer i veckan :(

Jag funderar ju på att tatuera mig. Jag är inte säker hur jag ska göra men sitter denna bra?

Jag har ju annars funderat på att skriva "Be strong" eller nått annat som ska betyda något genom livet. Men jag får se hur det blir. Lite råd kan jag kanske få?

Svar på tal!



Hej Natalie.
Jag brukar läsa din blogg och jag älskar dina bilder på hästarna! Jag har också läst att du ska sälja tröjor på elitloppet. Hur fick du det jobbet?! Skulle bli super glad om du svarade! Kram Elli

Svar:
Hej Elli!
Vad kul att du gillar mina bilder och blogg! Jo det stämmer, jag ska sälja tröjor på elitloppet 09. Jag fick jobbet genom min förra "tränare". Ibörjan var det ju att jag ville ha hjälp med travlicens men sedan frågade hon om jag ville hjälpa till på elitjobbet och det är inget man tackar nej till! Hoppas du är nöjd med svaret! Pöss på sig!

Elitloppet 2009


Om 11 dagar börjar Elitloppet 2009 på Solvalla. Elitloppet är en av världens största travtävlingar och ett av Sveriges största idrottsevenemang. Över 50 000 besökare från hela världen kommer Solvalla under Elitloppshelgen. 

Entrépriser och tider för Elitloppshelgen 29-31 maj
FREDAG 29 MAJ

· Entré 50:-

LÖRDAG 30 MAJ (denna dag kommer jag vara här)
· Entré 150:-

SÖNDAG 31 MAJ (denna dag kommer jag vara här)
· Entré 200:- 

Man kan också köpa ett 3 dagarspass och det gör man här.
Jag fick erbjudande att hjälpatill på Elitloppet och självklart tackade jag ja! Detta kommer vara så sjukt roligt och jag bara längtar tills jag ska dit! Är det någon mer som ska dit?
 

 


Lite svar på frågor!

Tjena igen.
Nu har jag kommit hem från mötet som gick bra.
Jag fick inte så många frågor på min frågestund *besviken* men tack ni som fråga iaf!
Här kommer svaren:

Frida: 1. Vilka bloggar läser du? 2. Om du bara fick välja en blogg att läsa vilken skulle det då vara och varför? 3. Vad ska du göra i sommar? 4. Favorit godis?
Svar: 1. Jag läser Kenzas, Tim's kamp mot cancern och mina vänners. 2. Om jag bara fick välja en så skulle jag välja Tim's kamp mot cancern. Tycker så synd om honom och hans familj! 3. I sommar hoppas jag på sommarjobb, massor av trav träning + licens och massa fest! 4. Älskar lakrits pastiller ;D

Jossan: 1. Har du några planer för sommaren? 2. Varför bloggar du? 3. Hur ser en perfekt dag ut för dig?
Svar:
1. Ja, som jag svarade på Fridas fråga. Att jag har ett sommarjobb, massor av trav + licens och festaaa!! Sen fyller jag ju år med ;) 2. Jag bloggar för min egen skull. Sen självklart för mina läsares skull som tycker om min blogg. Jag vill kunna se vad jag gjorde för en månad sen. Jag vill kunna uppfylla era krav på min blogg. 3. Oj, en perfekt dag. Haha nu ska jag vara lite tråkig, men det är nog i sängen. Eller i bästa fall är det på en solstol i solen! ;D

Sara: Hur länge har du bloggat och varför började du?
Svar:
Jag har faktiskt bloggat i ca 3 år fast på många olika bloggar. Det har aldrig gått så bra för mig på bloggarna som det gör nu (endå går det inte så bra) haha. Jag började blogga för att kunna komma ihåg vad jag gjorde på loven och tidigare i mitt liv och det gjorde ju allt bara super kul! :)

Haha, ja det var alla era frågor. Tre personer som ställde frågor med det var super att läsa dom! :)

FRÅGESTUUUUUND! ;D

Tjenare på er!

Snart ska jg på möte så jag passar på att ha en frågestund tills jag kommer tillbaka.
Hoppas ni skriver många smaskiga frågor till mig nu! :)

Hiss eller Diss?

Tjenare bloggen!

Nu sitter jag i skolan och gör ingenting. Har projekt och företagande, super tråkigt men men.
Idag slutar jag 11:00 och sedan ska jag hem och vänta på pappa för vi ska ju på möte fast det är ju senare vid 18.

Igår var det ju en tjej som ville att jag skulle lägga upp en bild på en bikini som jag tänkt köpa tills i sommar. Och här kommer den sötnos :)

Den är så jävla snygg och jag vill verkligen ha den! Tror nog att jag ska köpa den när jag får pengar igen (A)
Vad tycker ni om den? HISS eller DISS??

Kan gräs växa i assfalt?

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i sängen och ska väl snart sova. Idag testade jag mitt nya hårmousse. Det var super bra faktiskt, mycket nöjd! Visst var det härligt väder idag? Super varmt och fint, älskar detta väder!
Idag, när jag och Lovern gick till Willys så såg jag något konstigt i assfalten. Ja det var något grönt som stack upp. Ja det var gräs, helt sjukt. Inte visste jag att gräs kunde växa i assfalt?!


Har ni någonsinn sätt gräs växa i assfalt?! Haha jag vart lite shockad iaf.. Haha..

Nä, men nu ska jag nog ta och sova. Men vi hörs absoluuut imorgon. Pöss på er! :)

Att leka med en katt..

Tjena på er läsare!

Kom nyss in från att lekt med en katt. Haha kattens namn är elvis och han är störd men söt! Att en katt tycker det är kul att springa efter pinnar man drar på marken och i luften, det är så jäkla kul att se på!

- Ser du också den där??

- HA! Jag tog den först!



- Man måste ju bjuda på sig själv (cp face)

Haha ja, katten e både söt och knäpp, nu ska ni få se att han älskar att springa runt i cirklar med :P (Det är alltid kul att få den att springa runt)


Nu ska jag ta och svara på era kommentarer :P Visst är jag seg? (A)

privatliv eller inte?

Tjenare bloggen!

Nu ligger jag i sängen, väntar på Lovern. Men han verkar ju aldrig komma.. Orkar snart inte vänta på honom mer. Tänker nog sätta på en film och somna eller så. Börjar bli lite tjurig så jag svarar på era kommentarer i morgon ist *förlåt*

Jag har lite tankar och funderingar kring vissa bloggerskor. Förstår mig inte på dem som visar sig alldeles för mycket på bloggen. Asså seriöst, det är inte sånt man vill läsa och se om, hur mycket sex personen har och hennes bröst i bara bh. Asså, jag tycker att ni borde skaffa ett liv, eller ja.. Ett privatliv iaf. Vi som läser och ser det ni har på era bloggar uppskattar inte det ni gör.

hårmousse got2b 2 sexy

Helluu igen.

Här sitter jag och är super glad för det är så super fint väder! Kom nyss hem från Monicas syster. Hon bjöd på grillad hamburgare och sedan kakor och tårta. Det var väldigt trevligt faktiskt.
Innan vi åkte dit så köpte jag nytt hårmousse. Det vart Schwarzkopf got2b 2 sexy. Den ska tydligen vara jätte bra. Det blir upp till bevis i morgon eller så :) Någon som använt den?

Hehe, nu ska jag faktiskt ta mig tid och svara på era söta kommentarer :)

Vi hörs sen

Godmorgon bloggen!

Nu är jag typ nyvaken och Lovern ska snart skjutsa hem mig så jag hinner fixa mig.
Jag vet inte riktigt vilken tid ajg kommer hem idag, men jag skriver såklart då och bilder KANSKE jag också har ;)
Hinner tyvärr inte att svara på era kommentarer  men det ska jag göra när jag kommer hem.
Hör sen, pöss!

Moppe bilder!

Tjenare bloggen.

Nu sitter jag hemma hos Lovern. Har precis ätit en macka :P
Idag satt jag kvar i skolan super länge. Tog ingen rast förutom lunch för jag va tvungen att göra klart allt in för det praktiska provet som är den 29:e maj. Efter skolan så va de lite strul hemma och jag vart väl lite ledsen men men, det är sånt som händer.
Imorgon ska jag hem till Monicas syster som fyller år. Ska väl äta lite tårta osv, så de ska bli mys. Sen ska jag väl hitta på något med någon Lovern ska fira sin kusin som fyller 18.

Snart är man själv fan 18, bara 38 dagar kvar. Kommer bli så sjukt nice asså. Ska ha liten fest hemma hos mig för nära och kära, sen blir det utgång på krogen.

Tog lite bilder när jag och Lovern åkte moppe hem :) Haha

Haha ja dem bjöd på :)


Praktiskt prov

Godmorgon mina härliga läsare!

Hur mår ni idag? Jag mår iaf förkyld men bra!
Snart ska jag gå till bussen eftersom jag som alla andra också går i skolan. Ska ha genomgång av ett praktiskt prov i kök idag så jag kommer nog inte skriva så mycket innan ett idag. Men raster har jag ju!

Städning.

Hello my friends!

Igentligen skulle jag och Lovern till Harbro och springa, men så blir det icke. Massa tjaffs och tårar har gjort att han ska komma hit istället och sova här. Det är ju mysigt men jag va så inställd på att springa men men. Saker blir inte alltid som man ställer in sig på.
Så just nu håller jag på att städa lite i mitt rum. Det är ganska stökigt och jag borde dammsuga mitt golv iaf! Men nu ska jag ta och svara på era kommentarer och städa :) Pyss!

Bjuder på en cool bild från Kiss konserten 08.

Hund eller minigris?

Tjena tjena söta snyggingar!

Nu sitter jag här lite illamående men annars bra! Åt nog för mycket gott i skolan ;)
Hade servering idag och det gick såklart bra :) Fick två bord varav 5 gäster kom. Lite senare ska jag och Lovern ut och springa lite. Ska bli skönt att springa av sig lite.

Vet ni vad jag tänkte på i morse? Det är så många som har hundar osv på tågen. Men förut när jag bodde i Järna (Ute på landet där pendeln går varannan timma typ) då var det en kille som höll i sin hund, trodde jag. Men när jag kom närmare så såg jag att det inte var en hund. Utan en minigris! Haha ja jag vart chokad!

Nä, nu ska jag svara på era söta kommentarer och ni!
Glöm inte att rösta på min blogg nr 5! Rösta här för att rösta, pöss på er!

Nu får jag sopa fram det!

Tjenare på er!

Mig har ni inte hört något från på hela dagen..
Nu är det dags för mig att blogga!! Fan vad sjuter fram allt. Jag sopar era kommentarer under mattan, men nu är det dags att sopa fram dom igen och svara på dom.
Kom hem för en stund sen fråg stallet. Tömkörde Fiona idag och det gick super bra! Fast lite frågetäcken hade hon, haha. Imorgon är det skola och jag ska ha servering jag. Men sen ska jag allt sitta vid datorn och plugga och blogga!

Mmm choklad med grädde.

Godmorgon bloggen!

Är lite snuvig idag. Sitter här framför datan med en kopp choklad och grädde, suuuper gott!

Igår så liftade jag och Jenna till Farsta Strand för att köpa oss lite gott gott och det gjorde vi :) Vi köpte Chips, gräddfil och läsk. Så vi satt och åt massa gott. Juste, haha vi bakade en kladdkaka med. Men den vart inte kladdig alls så den va väl lite tummen ner.

VIll ni veta vad mer jag gjorde då? ;)
Jo jag töjde mina hål i öronen från 4 mm till 5 mm så nu har jag en halv cm hål i örat :P Ska nog bara ha till 8 mm men vi får väl se :)

Nu ska jag ta och svara på era kommentarer och sedan duscha :)

J*vla stil jag har


Haha ni vet vad jag tycker. Man SKA bjuda på sig själv!
Just nu håller Jennifer på att fixa food. Jag är jäkla hungrig och hon får laga mat. J*vla stil jag har asså. Men men, nu ska jag ut med hennes hund Mio så hjälper jag till lite iaf! :)

Pöss på er söta läsare!

Hemma hos Jenna :)

Tjenare på er!

Här sitter jag hemma hos Jenna :) Jag har lärt henne lite PhotoShop me hur man gör designer osv. Sen har vi hoppat studsmatta och snart ska vi baka kladdkaka. Mmm va gott de ska bli. Vi ska nog sjunga lite singstar med i think. Vi kommer nog ha en kul kväll.

Idag va vi på cosmonova me klassen. Det va sjuuukt länge sen jag va på de. Det va as coolt tyckte jag ;D
Jag är jätte ledsen att jag inte svarat på era kommentarer, men de har kommit annat i vägen, men ska svara nu på en gång! Och sen ska vi nog baka :) Pöss!

En hemma dag!


Hejsan allihopa! Hoppas ni mår bra?

Jag mår iallafall bra! Min dag har varit bra. Massa mys hemma! Ibland behöver man ju en dag hemma och bara ta det lugnt och ligga i sängen och dega. Jag gick ut på en promenad (till Willys) och det satt ju inte fel. Kom hem med en chokladkaka så :) Imorgon är det dax för skola igen, efter en skön helg.

Har ni hört? Det ska vara fint väder i veckan, HÄRLIGT!!! 
Denna vecka kommer det komma besked och förhoppningsvis ett beslut av mig om min framtid i gymnasiet. Jag får se vad jag väljer och hur det kommer att gå. Kan ju bara säga att det handlar om trav, hästar, natur och gymnasium. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att jag kommer välja rätt och att det kommer gå bra!

Att stå upp för sina åsikter
Som ni kanske vet så gillar jag människor som står för vad dom tycker och säger.. Att tycka något och sedan balla ut är så töntigt, typist bara för att passa in.. Jag gillar människor som verkligen gör sin åsikt hörd och sedan står upp för det. även om han/hon får skit för det så står perssonen upp för det den tycker.. TOPPPEN!

Och kom ihåg, det finns bara en mig!
/ NATALiE

snurra runt järnhalvor!

The Right Brain vs Left Brain test
Det är helt sjukt... Tjejen snurrar runt och man kan få henna att byta håll på snörrningen genom att bara kolla på henne. Asså det är skjukt hur järnhalvorna kan luras..

Bandit muspekaren!

Tjena fans och ni andra, haha.
Väntade på lovern i flera timmar och han kom och hämtade mig 22.30! Då kan man säga att jag va förbannad. Sen när vi kommer hem till honom så säger han att han ska upp tidigt för att han skulle bort, då va det bara att köra hem mig igen.

Juste, haha vet ni vad jag tycker?? Jag tycker att ni som är lite trötta på eran muspekare borde fixa en ny, som mig!

Är den inte cool eller? Den finns på Bandit.se. Vill du ladda ner den klicka här!
Ibörjan är man lite ovan men det släpper efter ett tag :)

Älskar att bjuda på mig själv!

Tjena på er.
Idag gick jag upp 08:00 helt sjukt att jag orkade. Jag skulle nämligen på mitt sista möte på Vändpunkten. Det gick bra och det var jätte mysigt. Tråkigt att det är slut faktiskt men det är återträff om en månad igen. Mötet varade från 10.00 - 15.00 så det var ett 5 timmars pass med raster såklart!

Nu är jag ganska trött. Har rensat vår trådgård på maskrosor så jag är helt gul om händerna nu. Självklart fick jag ju pengar för det. Inge jobb för inga pengar heller, haha. Lite senare ikväll ska jag träffa lovern. Vi ska sova hos honom men jag vill nog sova hemma, om han också vill sova här får han göra det. Och nu tänkte jag bjuda på en bild! Enjoy! ;D

Mohaha, älskar att göra miner ;)

Trött+bilde= goodie

Hej bloggen.
Jag kom precis hem från stallet. Gud va trött jag är nu. Jag har inte ridit på flera månader, det var snö ute sist jag red och jag ramlade också av den hästen :P Men idag fick jag faktiskt rida på Chakis medryttarhäst Nessan. Det gick jätte bra. Vi klättrade lite i skogen. Bilder kommer senare!
Usch Nationella idag gick super dåligt, jag förstog ingenting av läs delen. Det var verkligen sjukt svårt. Så jag gick ut från rummet och ner till Henrik (köksmästaren) och fråga om cocopops och det va han snäll och gav mig! Fick godis med :)

Mmmm, de var gott och det fick mig på lite bättre humör!
Sen gjorde jag andra delen av engelskanationella och det gick inte heller så bra men bättre än första iaf.
Men nu kommer det lite bilder och ja, ni kan klicka för att se dom större! ;)

Igår följde Jennifer med mig när jag solade :)

Nessan njuter verkligen när hon äter. Kolla in hennes ben. Sådär står hon när hon äter och det betyder "tack för maten" även fast hon fortfarande äter :P Haha söt va?

Nu ska jag ta och svara på era kommentarer eftersom blogg.se va lite dumt igår kväll så kunde jag inte svara på alla. Efter de ska jag städa och duscha, sen kommer lovern hit :)


Svar på tal (Mitt hår)



Hej Natalie!
Jag måste säga att din blogg blir bara bättre och bättre och jag har gillat den helatiden och jag gillar den bara mer och mer! Du har ett så bra sätt att skriva på. Och du är ju så jäkla söt!

Men nu till frågan här, nästan. JAG ÄLSKAR DITT HÅR! Det är så j*vla snyggt! Du måste bara berätta hur man gör för att få så snyggt hår!
Många pussar och kramar!

Svar:
Hej Anna! :)
Tack för dina fina ord om mig och bloggen! Det värmer verkligen! Dina ord behövde jag!!
Ja, mitt hår är ju lockigt men efter jag duschat så brukar jag torka med en handduk och sedan borsta ut det och ha en jäkla massa hårmoss i. Sen fönar jag det så det stelnar. Efter de så tar jag min "volumetång" och fixar volymen på mitt hår. Sen va de klart. Kan visa bild, men det ser endast rufsigt ut på dom :)
Men tack för din fråga och ha det bra. Pöss!

-  K l i c k a   f ö r    a t t    s e    b i l d e n   i   s t ö r r e   f o r m a t  -

Mitt söta armband!


Det här armbandet gjorde jag igår. Det är gjort av ett gammalt namn halsband som det stod "Daniel" på (mitt ex för flera år sen) haha. Det klippte jag och gjorde det här snygga armbandet av. Jag är super nöjd faktiskt.

Röker du?


Röker du? FIMPA ciggen, du luktar äckligt!
Haha den va lite rolig ;)

Lite tråkigt sådär

Tjenare bloggen.
Här sitter jag, lika glad som vanligt. Lovern åkte precis, han skulle iväg och repa den jäkeln. Men vi ska ses på torsdag igen och hela helgen :) Så vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit i skolan sen har jag träffat mami en stund. Fick pengar av henne :) Sen va jag ju med lovern.

Snart ska jag väl till Willys och handla nått och sedan försöka plugga. Vad ska ni göra ikväll?

Lite saker ni inte visste om mig


... Jag har tandställning - Det har jag haft i 2 år nu!

... Jag har snart passerat mitt längsta förhållande med lovern.

... Jag brukar använda löshår
- Men det är inte så ofta längre..

... Jag hara bara varit i England - Och sen har jag ju åkt finlandsfärjor om dom också räknas som utomlands?

... Jag är inte duktig i skolan - Fast jag har nästan MVG i naturkunskap!

Och nu tänker jag försöka att sova. Vi hörs imorgon bloggen och mina underbara små läsare! Pöss på er, bara er!

Jag är vinnare och här är bilden.

Godkväll bloggen!
Hehe ja, det blev ett lite sent inlägg idag. Har fixat min design och min andra bloggs design. Fast den är hemlig. Hittar ni den, då har ni tur haha. Juste, jag vann en tävling på en blogg igår. Ja, jag vann en ilustirerad eller hur de stavas :P bild av henne. Den vart ju cool!

Hon fick fixatill linnet till samma färg som min blogg om jag ville ha den på min design. Men nu har jag precis fixat min blogg så de får bli en annan gång med den bilden ;) Men visst är hon duktig? :D 

Snart ska jag sova, ska bara se så att andra bloggen funkar. Blir j*vligt irriterad på att blogg.se ska hålla på att strula stup i kvarten! Pöss

Skit väder!

Godmorgon bloggen!
Jag gick upp för ca 30 min sen. Vilket jävla skit väder det är idag då?! Idag är det skola *jippie* nooot. Vi har en seg lektion idag. Slutar efter lunch som alla andra måndagar. När jag kommer hem ska jag lämna in cyckeln min mammas man hittat och sedan ringa till jobbet.

Lovern ska på metallica idag, härligt härligt.
Han och jag kommer inte träffas på ett tag. Vi träffades i fredags och det kommer inte bli förns på fredag typ igen. En jävla vecka, suck. Men men, vad gör man?
Nä ni, nu måste jag göra mig klar för skolan. Pöss

Städat & snyggt

Tabbaaaa!
Nu sitter jag här efter att ha städat rumet. Det vart väldigt bra tycker jag :) Självklart har jag tagit för och efter bilder! ;) Annars hade ni läsare hatat mig ;) Och jag säger det såhär kan mitt rum ofta se ut!

Ja, väldigt stökigt. Men nu tar vi efter bilderna då :)

Haha så va de :) Lägg märket till att man inte ens ser min matta på golvet innan jag städat, haha. Medans jag städade pratade jag med Jennifer i telefon. Haha vi snackade om att städa rum och vem som gjorde vad hemma hos henne. Sen kom vi in på växter. Hon och hennes pojkvän har haft växter två gånger men dom har dött. Och jag har 3 växter i mitt rum sen typ 4 år tillbaka och dom lever fortfarande :) Nu kommer bilder på dom, och dom är till Jenna :)

Sådära, nu tror jag nog att jag ska spela lite Trophy Hunter. Spelade inte så mycket igår för att klockan va så jäkla mycket. Men men, får göra det nu ist ;) Pöss på er♥

The capital of shopping

Tjenare bloggen!
Jag kom hem från Skärholmen "The capital of shopping" u know? För någon timma sedan. Jag köpte 2 linnen och en fotoram. Linnena är två som ska ta över mina färgade linnen min pappa missfärgt! Det finns så sjukt många affärer där. Det är fan bättre än stan tycker jag nästan. Men stan är ju mycket finare än va SKHLM är såklart.

Usch imorgon är det tråk skola, haha. Men det är inte långt kvar tills sommarlovet nu inte, härligt härligt!
Ska väl ta och svara på lite kommentarer nu antar jag :) Pöss

Trophy Hunter

Tjenare bloggen!
Här kommer det ett sent inlägg. Idag har jag varit i Kista. Spenderade mina sista 300 där. Efter de så gick jag Robin till stallet i Tensta. Där träffade vi Mia. Hon hade inte många hästar i sitt stall nu. Men Zenitha hade fått sitt föl. Fyfasiken va söt han va! De tog sketa lång tid att åka hem :O
Nu när jag kom hem installerade jag Trophy Hunter 2003. Jag älskar det spelet.

Lite bilder såklart. Du kan som vanligt klicka på bilderna. Det är ett jävligt kul spel med det är ju lite sorjligt att man ska skjuta djur. Men det är bara ett spel, skulle aldrig göra det annars. Det är ett super gammalt spel, ja från 2003 men det är bra grafik och roligt! :) Ett spel jag tycker att ni ska testa!

Nä, nu ska jag ta och sova. Men vi hörs i morgon. Pöss

Bilder

Helluu bloggen
Jag kom precis hem från 25 års kalaset. Det var mycket trevligt. Tyvärr så tog jag inga bilder idag men jag tog andra bilder igår som ni kan få se :)

Bilderna går att klicka på. Det var två bilder jag tog igår när vi fixade lite hemma ute på trädgården. Jag tyckte dom va coola iaf ;D


25 års fest

Godmorgon bloggen!
Nu har jag precis städat klart. Ska snat gå och dusha. Familjen ska hem till pappas tjejs syrra som fyller 25. Det ska bli roligt :) Har inte en aning om vad jag ska göra efter det. Kanske tar lite bilder och lägger upp den :) Jag kommer iaf uppdatera sen :)
Pöss

Söta läsare jag har!



Hej Natalie!
Jag vill bara säga att du är en super grym person! Jag älskar dig & din blogg. Du är så ärlig och bara är dig själv. Du verkar inte bry dig om vad andra tycker eller tänker om dig och du verkar inte vara ett dugg blyg?! Jag är ganska blyg av mig och skulle göra ALLT för att inte vara det. Jag skulle vilja vara som du, hur ska jag göra?

Svar:
Hej söta Lina!
Gud vad glad jag blir när jag läser detta! Himla gulligt av dig. Asså sötan, du är grym du med. Grym på att vara otroligt söt! Vill bara ge dig en kram!
Klart jag bryr mig om vad folk tycker och tänker om mig, men det är absolut inte mycket jag tänker på det. Jag är ju bara mig själv och om folk har åsikter om det så får dom ju ha det. Blyg, jo det kan man väl säga att jag är. Eller asså i olika tillfällen är jag det. Jag älskar att prata med nya människor och träffa nytt folk. Men är det någon man kanske ska dejta (fast nu har jag ju pojkvän) så är det klart att man är blyg. Iallafall jag!

Jadu sötnos. Ledsen att säga detta men det finns bara en mig och det kommer det alltid att göra. Men att bli av med blygheten kan du ju alltid sätta mål som du ska nå upp till. Det kan vara från att prata med dendär söta killen du tycker om i skolan till att gå och hälsa på mig på stan? ;) Haha ja, men jag tycker du ska ta det som det kommer. Försök att prata med folk som du inte känner om dom pratar med dig. Tro på dig själv så ska du se att allt löser sig!
Puss på dig!

Luring!

Tjenare bloggen!
Som alla vet så är det första maj idag. Och vad brukar man säga då?
JO! Maj, maj, måne. Jag kan lura dig till skåne! Jag ska ju självklart inte sluta blogga! :)

Förlåt dom som tog illa upp. Men fan, haha skämt tål ni väl? ;)
Pöss

Förlåt kära läsare..


Jag är faktiskt ledsen att säga det här. Men som ni märkt så uppdaterar jag inte varje dag jag är super dålig på att svara på era kommentarer med. Jag har inte tiden. Jag har tänkt länge på detta och nu har jag bestämt mig. Jag ska lägga ner min blogg. Får se, kanske börjar igen. Men nu känner jag bara att jag ska sluta. Så det här är sista dagen för min blogg, ikväll kommer jag att sluta skriva.

Smaskigt

Tjenare bloggen
Kom precis hem från stallet. Va ute och gick med Fiona medans Chaki och Nettan red på Nessan och Maxi. Fiona var super pigg idag och det va jätte kul men också super jobbigt.
Igår va de föräldrar middag i skolan. Dvs att alla föräldrar fick komma och äta 3 rätters gratis i skolans superfina restaurang. Det gick jätte bra förutom att jag tappade lite bestick och råkade ha sönder en tallrik.

Jag skrev skyllten, inte så snyggt men de fick duga. Här ser vi också borden  vi dukade upp och ni ser utsikten som är vid vår restaurang va? Den är suuuuper!
Efter skolan åkte jag in till stan och skulle köpa en avslutnings klänning och jag hittade en som va jätte fin som jag köpte :) Sen köpte jag ett linne och ett par solglasögon :)

Det va det jag köpte. Ni fick också en bild jag tog igår över Uttansjön i Tumba.
Klänning: JC 299:-
Linne: Gina 129:-
Solglajjer: Åhléns 179:-

Ja, nu har ni fått mycket gott jag köpt och gjort :) Bilder och så från konserten i onsdags kommer senare :) Och jag lovar att de är smaskigt me bilder och text om den kvällen ;) Pöss på er!


RSS 2.0