Mitt finger!

Hejsan! :)

Nu är jag här (igen) som vanligt, som alltid.
I går va jag i stallet typ hela dagen. Först red jag sen körde jag. Allt gick super bra TILLS Dolika började testa mig?! Haha hon börjar skena lite lätt men när det gick lite saktare studsa hon med baken tillslut slog hon. Det betyder att hon sparkade, och träffade mig rätt på fingret! Ska jag vara ärlig så tror jag att jag fick en spricka, men men. Glad för att det inte vart värre!
På kvällen så drog jag och Palle till blå, drack lite, träffade kompisar jag inte träffat på super länge. Haha träffade loverns kompis som va me oss på krogen förra helgen då min kompis fyllde år. Nä, de va riktigt kul.

Ja, mitt finger va inte allt för snyggt igår.
Snart ska jag börja göra mig i ordning för kvällens Halloween fest i Kungsängen! Jo jag vet, det är sjukt långt för mig att åka, men.. Någon gång måste man åka långt =)

Seansen, gick super bra!

Hej på er!

Vet att jag varit dålig på att uppdatera nu senaste, men det har varit väldigt mycket också.
I går höll Micke Askernäs en seans för mig och mina vänner. Det var super spännande och det var väldigt läskigt/intressant. Det var mycket känslor på samma gång.
Under seansen körde vi liknande "anden i glaset" fast lite anorlundare och det var sjukt att brädet verkligen kunde röra sig så som det gjorde! Jag fick reda på att anden vi fick mycket bra kontakt med var min skyddsängel och hon hetta något på G.H och var min syster i tidigare liv. Vi båda dog unga och vi var bästa vänner.
Det var lite creepy, men endå kändes det så himla bra! Alla som deltog i seansen tyckte mycket om henne, hon lekte mycket med oss och gjorde mycket ljud som tex få "the spirit bell" att bjällra och bjällran jag höll i, den fick hon också att bjällra. Lite läskigt men kul!
Jag fick dock inte ta kort under själva seansen men! Jag tog två bilder innan som ni ska få se =)

Mickes bord med pendlar osv på.

Bordet & Micke på bild!

Ja, det var en sjutusan bra kväll. Sjukt häftigt att ta kontakt med andra sidan och det är verkligen något jag vill göra igen!

Vilken jäkla dag!

Hejsan på er! :)

Jag kan ju bara säga att den här dagen började dåligt men slutade bra!
Först när jag skulle till tåget i morse när jag skulle till stallet så glömde jag ridhjälmen hemma, så de va bara att cykla tillbaka o hämta den. Sen när jag sitter på Gnesta tåget säger dom att man måste hoppa av i Järna och byta till ersättnins buss vidare till Mölnbo pga en nedfallen el ledning. Vad är oddsen lixom att allt de händer mig?!
Men när jag väl kom till stallet så gick allt super bra, Dolika skötte sig jätte bra under körningen och allt gick bra. Sen fick jag provrida en av hennes ridtravare. Det va nog den finaste häst jag ridit. Jag menar, en travare kan vara het, svårriden och väldigt oskolad. Men denna herre kunde allt! Han va super lugn och super trevlig så ja super bra gick det. FÖRUTOM att jag fick blåmärke på inne-låret av sadeln, men men ingen fara!

Jag sa ju att jag skulle försöka bilder i dag.. Men tyvärr.. Haha skoja, de vart en iaf! Så nu ska ni få se min nya lilla medkusk ponny Dolika & mitt fina blåmärke efter sadeln! 


Tvätt-dag

Hejsan på er :)

Kom hem för ett tag sen. Va i Spånga o mötte Mia som kom med mina ridgrejer, tack! ♥ Slapp jag åka till Tensta/Kista och sen gå i 15 min för att hämta de..

Idag ska jag inte göra mycket. Jag ska bara tvätta och så. Tvätta mina rid grejer så det är rent tills i morgon då jag ska åka till stallet i Mölnbo och köra lilla Dolika =) *Längtar* Kan kanske ta lite bilder i morgon också, men det får vi se. Det är bara andra gången jag är där så. Men då ska iallafall hon som äger Dolika rida och jag ska köra, så det ska bli trevligt.

Asså undra om det bara är sammanträffanden? För det blir bara mer och mer. Ska du inte börja rida också, eller kanske börja med trav? Hmm..

Så sant som det är sagt



Ja det vet väl alla tjejer, right? Och det är något vi måste accpetera, men det är väldigt svårt!

Séans

Tjena bloggen!

Ja i dag är en såndär dagen efter dag.. När man ska vara bakis. Jenny fyllde 18 år i går och det firade vi med att ta henne till Pilot (som sög, för att en viss Fredrik J Andersson blåste oss) och där fick hon supa sig full! Det var skojigt, eftersom vi var så himla många! Tror dock inte att jag kommer gå dit flera gånger..

I dag ska jag bara vara hemma och kolla på OC antar jag. Lovern åker till Kreta i dag så jag kommer inte träffa honom på en vecka. *Kommer sakna!* =( Fast han kommer ha det skönt och bra där så det är kul för honom! =)

På torsdag kommer det hända värsta grejen (hoppas jag) bara om vi hittar någonstans att vista oss. Jag känner nämligen en kille som håller på me Séans. Det är när man kontaktar andar osv. Och på torsdag ska jag och några kompisar träffa honom och testa på Séans. Det ska bli spännande tycker jag!

Congratulations darling!


I dag tog lovern körkort, grattis!

" You don’t know how desperate I’ve become "


" When your world falls apart like shattered glass "

Ja, det vart ett väldigt "textigt" och långt inlägg innan. Sorry för det, men visserligen behövde jag verkligen skriva av dedär. Inte skriva av någon annan utan skriva av mig kanske :P Haha

Näää, nu ska jag va seriösa, seriösa Natty.
HEJ PÅ ER ALLA LÄSARE!
Fan, jag supade de...

Hejsan, host*
FUCK!

Hej på er, hur mår ni? Jag mår toppen, HAAH!
Nä helvete det här går inte, hejrå!

extra mycket va?

Dessa killar säger jag bara...

... Att ni ska lova saker till era tjejer och sedan försöka bryta löftet. Att ni ens har mage att bli förbannade att det inte blir som ni vill just då när ni försöker er på att svika. Den här gången sa jag verkligen ifrån, det kan inte fortsätta att "ändra" planerna hela tiden och låta mig va den som ger med sig hela tiden. Hade du tänkt lite på hur jag kände och kanske tog allt lite lugnare hade vi kanske kunnat lösa det på ett bra sätt, genom att göra som båda vill. Men icke, allt ska gå som du vill. Att ses extra mycket betyder att man ses mer än vad man brukar dvs att vi ses ca 3-4 dagar i veckan och extra mycket skulle motsvara 5-6 dagar. Men så kommer det aldrig bli innan du åker. Men jag förstår inte hur du tänkte? Att vi ses i morgon och på fredag, thats it för denna vecka? Det är lixom MINDRE än vad vi brukar. Hmm..

Jag orkar inte dessa tjaffs! Dom är så onödiga och energidrivande att jag mår dåligt.
Nu skiter vi i detta och ser frammåt. Kanske kan de lösas så som båda vill, kanske inte. Det kan bara framtiden säga och på den får man vänta. 

... men du vet att jag älskar dig.


Dolika

Godmorgon bloggen!

Sitter i skolan nu och har drycker & barteknik. Vi ska göra klart våra dryckeslistor som vi började med förra veckan. Inte så jätte kul, jag är så himla trött asså!
Efter denna lektion har vi samhällskunskap vilket är sjuuukt tråkigt. Men men.

I går va jag i Mölnbo och träffade Jeanette och hennes shettis Dolika. Jag skulle kolla lite på stallet och ponnyn men sen vart det helt plösligt att jag satt i en roockard bakom henne och körde. Det var super kul, och det är verkligen något jag vill hålla på med. Jag ska tillbaka på onsdag om en vecka, då ska jag köra mer och Jeanette ska rida. Ska bli super kul!

Du är så damn hot! Ge miiiiig!

snygging!


Alltsååååååå, kolla på han!!! (längst ut till höger)... Jag dör.

Grattis baby!

Tjena på er!

Nu är jag hemma. Följde som sagt med Lovern på sin KM (Klubb Mästerskap). Sen kan jag ju berätta en rolig sak med, han vann! Haha, ja han var duktig och vann! Självklart glömde jag kameran hemma men mobilen sviker aldrig!

Enskild bild på lovern och en till där han åker om en annan =)

Lovern kör in efter seger! Grattis!
Ja de va en kul dag, men jag frös tårna av mig kan man ju säga!



Ja, de är ju kul att läsa en blogg som skriver typ likadans som än själv? Fyndigt!





Update!

Hej igen bloggen!

Kom hem för en stund sen från Lovern. Ska sova hemma inatt. Men ska träffa honom imorgon igen, eftersom jag SKA med på tävlingen i morgon =)
Haha, det kanske slutar som att jag är ensåndär som står och posar brevid bilar/kändis förare, haha eller inte!!
När jag skulle ge Jouice lite mat när jag kom hem, skrämde grannens kattjävel ihjäl mig! Den va inte diskret med att låta men den är svart så jag såg den knappt! Tur att den är liiite vit så jag fick syn på den. Den va precis bakom mig, undra va den tänkte göra?? Kattfan! Haha.

Nä, nu ska jag göra mig iordning för sängen. Ska upp tidigt i morgon. Vara nere vid idrottshallen tjugo i tio!
Vi hörs i morgon, puss bye!





Children of the corn 4 & 5!

Tjena bloggen!
Sitter hemma hos Lovern just nu. Vet att de va lite strul igår, men de är så det ska vara. Man ska bråka lite då och då, men man måste verkligen lösa bråken också! Och det gjorde vi inatt, haha.
I dag har jag varit en duktig tjej. HAH. Jag tvättade fönstrerna, städade rummet, dammsög och dammade. Stödade även i Juices Bur, vilket han uppskattade väldigt mycket.
Dagen igår sög balle verkligen! Haha, fy på mig vilka ord jag använder!
I morgon ska Christian tävla i go-cart som vanligt. Ska kanske komma o kolla, men de får vi se om jag orkar. Jag hittar inte dit, men kanske!
Håller på att ladda ner Children of the corn 4 & 5. Visste inte att dom fanns! Haha jag som älskar dom filmerna, har 1an, 2:an och 3an på DVD och visste inte om 4an och 5an SKANDAL! Haha men nu vet jag, och jag kommer snart ha dom =)
Hahah, okej jag vet! Jag har så himla dålig humor, men vad fan!!!! Kolla in den till höger, jag skrattar så att jag gråter!!!!

fuckit



Finns inte mycket mer att säga.
Det måste få ett stopp på detta snart, jag har inte ork till att kämpa för det här längre.
Jag vill inte vara den enda som försöker. Jag vill inte vara den enda som gör allt och ger allt för detta förhållande. Det kommer aldrig funka om inte du hjälper till.

hej

Helluuu bloggish! xD

Hur fan e läget då?
Min webdesign lektion började precis. Får se vad vi ska göra, men men det blir nog roligt.
Jag vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva.
Ivkäll ska jag sova hos Lovern =)

....

Måste bara säga, JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG!

Trick 'r Treat

Oj oj, nu vart de en lucka i min blogg?
Jo, lite ledsen för det, men det är så det blir. Orkar inte va super noga med att blogga eftersom jag inte är någon storbloggare (vill inte bli heller)
Tycker det är bättre att folk man känner läser ens blogg istället för någon ramdom andra sidan stan?
I fredags åkte jag, Jenny, Maria, Sofia och Lovern hem till Oscar. Han hade en efterlänktad fest som alltid =)
Jag hade de roligt! Jenny, jag och Lovern åkte hem me första nattbussen (02:17). Jag o Lovern va hemma vid halv fyra kanske, så de va skönt! Jenny mådde inte så bra, men de gick bra iaf =)

I går va jag med Lovern, vi låg bara och slappade.
Kollade på två skumma filmer. Gag och Trick 'r treat. Jag tyckte Trick 'r treat va ganska bra faktiskt. Och när vi kollade på den så kom jag på att snart är det Halloween! Hoppas någon ska ha en rolig halloween fest man kan gå på (A)
Snart ska jag färga mitt underhår mörkt =)





N som i Natalie

Jag blev utmanad av Jennifer
Regler:
Kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Natalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Noga
3. Flicknamn: Natasha
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: Natur vårdare
6. Färg: Nylon rosa
7. Klädesplagg: Natt Linne
8. Mat: Nudlar
9. Sak i badrummet: Nagel sax
10. Plats/stad: Norge
11. En orsak att vara sen: När jag gick till bussen så...
12. Något man skriker: Neeej!
13. Film: Nalle Puh
14. Något man dricker: Nyponsoppa
15. Band:
Nirvana
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Norgegatan
18. Bil: Nissan
19. Sång: Nothing else matter

Jag utmanar DessiVeronica och Stefan!


Good niiiight!

Tjena på er som är vakna...

... och självklart
ni som kollar på detta inlägg i morgon när ni vaknat!
Just nu ligger jag i sängen och kan inte sova riktigt. Jag började fundera på lite saker och märkte att bara mer och mer stämde in. Men i slutändan va det helt galet fel! Haha ni får självklart inte veta vad jag snackar om för de är lite hemligt!
Fuck, fuck, fuck för att min töjning är infekterad!
För ca 4 dagar sen så töjde ju jag mitt ena öra från 6 mm till 8 mm.
Infektionen börjar avta, men det gör fortfarande så himla ont!

I morgon är det skola. Börjar kl 09:00 i serveringen och slutar senast 15:00. När jag slutat ska jag möta Lovern så ska vi åka till min mamma en snabbis. Sen ska vi vidare till stan och kolla efter jeans till honom.
Sen på kvällen ska vi nog rulla över till Porre som ska ha fest och då ska Jenny och Fanny med! =)

Juste! Fixade Jennys blogg, kolla in den!
Men nu era fuckers, ska jag faktiskt försöka sova! Ska upp om några timmar igen.





Juice är en söt kanin!

Helluu fuckers ^^

Haha, av någon anledning är jag på bra humör.
Jag vet inte varför men jag är det iaf, men det är väl bra?

Jag tog lite roliga bilder på Juice idag, haha. Fast, dom va ju inte bara roliga utan söta!

Haha, är han inte söt? Han skulle ju kunna flyga iväg me sina gigantiska öron!

Här är Juices mamma och syskon!

Ja, de va väl fina bilder? ;) Hehe får bli mer en annan dag! =)








*mummel*

Hejsan!

Just nu ligger jag i sängen. Jag väntar på att klockan ska bli sju så jag kan palla mig ner till tvättstugan och tvätta min tvätt. Kommer ta hela kvällen, men det är sånt man får ta. Man måste ju ha rena kläder!

Haha, måste bara berätta en rolig sak!!
Igår sov Lovern här, och han somnade innan mig så jag passade på att retas.
Ni vet att precis innan man somnar är man kontaktbar och kan säga skumma saker.. Haha ja han sa väldigt konstiga saker som:
Lovern - Du använder mig.
Jag - Vaaa?
Lovern - Ja, du använder mig.
Jag - Vadå använder?
Lovern - Dom har med sig badbyxor *mummel*
Jag - ... HAHAHAH!
Haha fyfan va jag skrattade sen efter det så frågade jag honom massa saker innan han somna bara för att se om han skulle säga nå kul igen. Yees, det gjorde han också!
Lovern - Jobbigt att du frågar massa frågor...
Jag - Tycker du?
Lovern - Jaaa... *mummel*
Jag - Vart kommer frågorna ifårn?
Lovern - Jag vet inte..
Jag - Jooo, vem ställer dom?
Lovern - Jag vet inte.. *mummel*
Jag - Vart kommer dom ifrån?!
Lovern - Andra sidan stjärnorna *mummel*
Jag - HAHAHAH :')

Ja, jag skrattade så jag grät. Himla kul va det!
Nä nu måste jag ut och ge Juice mat, puss!









AAAAAAAAAAAAJ!

Godkväll!

Ligger i sängen just nu.
Sen jag kom hem har vi fixat me kaninerna, alltså bytt bur. Eller dom har byggt ett hus till kaninerna som dom fick flytta in i idag.
I dag i skolan fick vi veta våra praktikplatser och jag ska praktisera på Rica Talk Hotel i Älvsjö. Undra hur detta kommer gå? Men de är skönt att de är ganska nära iaf =)
Åkte faktiskt dit med Fanny och hälsade på efter skolan. Hon jobbar i köket där och skulle jobba där idag så vi åkte dit tillsammans =) Så ja, från v. 45 till v. 50 kommer jag befinna mig på Rica!


I morse efter jag duschade tappade jag mitt ena töjningsmycke och jag hittar det verkligen inte. Om man inte har något i hålet drar det i hop sig och man får töja igen. Men jag fick töja det örat från 6 mm till 8 mm, och det gör så himla ont!

Före                                              Efter


AAAAAAAAAAAAAAAJ!




Den är inte så bedårande som den ser ut


Godmorgon bloggen!

I dag fick jag mig lite sovmorgon, super skönt! Jag kommer ha sovmorgon varje måndag, hur skönt låter inte det då?! Jag har hoppat av Naturkunskap B i skolan så får sovmorgon istället =)
Jag ska börja röra mig mot tåget om ca en timma, men jag måste hinna fixa mig och så innan jag åker.

Min söta och underbara kanin, är inte alltid så underbar!!
 =
Jag säger bara, kanin jävel!





My needs every day!


Detta är något jag använder varje dag!
Chanel parfymen är dock ny, för min pappas tjej är tydligen allergisk mot min som jag fick i 18 års present av farmor och farfar vilket är väldigt synd tycker jag!
Maybelline lipgloss doftar så himla gott, smakar gott gör det med! And Lovern looove to kiss me när jag har det på mig ;) Its like candy lips!

Vad har ni för något som ni alltid använder?





Säger bara wtf?!


Idag fick jag ett oväntat sms.
Det var från en läsare (hur har du fått mitt nummer?)
Visst det är sjukt kul att man vet att någon läser ens blogg varje dag, men lite scary när man inte vet hur personen i fråga fick mitt nummer.

Natalie som skrev smset, maila gärna mig!





Jag skrattar år djur!

Hej bloggen!

Haha känns faktiskt himla löjligt att skriva "hej bloggen" men men, tycker det passar in så bra!
Jag kom hem från Dessi runt halv två i natt, har varit med henne hela helgen och vi har haft det himla kul!
I dag ska jag städa mitt rum och bara vara hemma och slappa, så himla skönt ibland att bara vara hemma, och sen är det ju skola i morgon också.

Visste ni att det jag skrattar mest åt, det är djur?!

Och jag kan inte sluta skratta åt denna bild, jag tog den igår. Det är Dessis mammas kompis hund =)
Hahah världens sötaste & roligaste!





2/10-09 ♥

Ja, den 2/10-09 är min och Loverns ett år och fyra månaders dag. Glömde tyvärr skriva det, men kom på det nu! Ja, som sagt. Vi har varit tillsammans i ett år och fyra månader och jag är fortfarande kär i min lilla snygging.
Jag är faktiskt himla glad att vi träffades från första början, tack till internet!






Godnatt

Tja på er!

Nu ligger jag i sängen hemma hos Dessi. Vi har bara tagit det lugnt ikväll vilket varit himla skönt!
Var hos tandläkaren i dag och fick mig en liten skopa för att jag inte använt mina gummisnoddar (till tandställningen). Han sa att jag måste ha gummisnodd 24/7, vilket känns väldigt jobbigt. Jag är så dålig på att komma ihåg sånt. Men jag ska kämpa för det!

I morgon ska jag och Dessi ut med två kompisar som vi inte är med allt för ofta. Jag tycker att det ska bli super kul verkligen! Vi vet inte riktigt vart vi ska än, men någonstans ska vi iallafall!
På dagen har jag faktiskt inte en aning om vad vi ska göra, typ rensa och städa hennes rum ;)
Nu tänkte jag bjuda på en bild på Filip som går i min klass ;D

Haha aaa, han är skön i huvudet! xD
Nä, men nu ska jag faktiskt ta och säga godnatt, men vi hörs förhoppningsvis i morgon ;)
Godnatt på er!





goodmoorning!

goodmoorning!

Just nu sitter jag i Loverns säng, inte för att han är hemma men jag ska snart cykla till bussen. I dag börjar jag kl 13.00 och slutar 20.00 eller senare (Det brukar bli senare). Har kvällsservering ikväll.
Jag och Jennifer ska äta luch i skolan innan vi börjar =)

Jag vet inte vad mer jag kan skriva, vi hörs nog inte ikväll iaf, kommer va svin trött!
Och jag får inte missa min tandläkar tid i morgon vid tio!





RSS 2.0