Spendrups!

Hej! =)

I går va jag på Spendrups med min klass och San Martin.
Vi hade en sur-kärring som guide, men men :P Vi fick smaka på humble innan jäsnings processen. De va inte speciellt gott.. Jag tog en massa bilder också :P

Fina rockar vi va tvugna att ha på oss + hårnät!

Norrlands Guld!

Massa öl :P

Massa loka =)
Ja, där va de lite bilder, dock tog jag flera men dom va inge speciella :P
Efter skolan åkte jag hem och tvättatde. När jag va klar med det så åkte jag hem till Dessi =)
Så vi vaknade för en stund sen, vi la oss vid kvar i två i går natt. Skönt att vi båda är lediga, känns nästan som att de är helg, haha :P

Ska jag skratta eller gråta?

Känner mig verkligen som en jävla idiot, så som jag behandlar dig. Men jag måste verkligen tänka lite på mig själv med. Just nu känner inte jag att detta är hälsosamt för mig, men det är väl bara att stå ut? All denna skit som uppstått har ju en anledning. Att det är spänt mellan oss, det kommer gå över, right?
Jag älskar dig så otroligt mycket, men allt detta gör mig svag, förvirrad och sårad. Frågan är hur mycket mer jag orkar..
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.. 

Dagen har varit väldigt seg tycker jag. Först var jag i skolan. Sedan åkte jag hem till min mamma, va där en stund och snackade skit och så.
Sen åkte jag hem åt mat och började kolla på Sandor /Slash/ Ida. Det var sjukt länge sen jag såg den. Det var 2005 då en kille jag var tillsammans med bjöd mig på bio. Då såg vi den filmen, haha det var kul.

Imorgon blir det sovmorgon för mig, ska på studiebesök på Spendrups och det går en buss direkt dit från mig. Så de ska bli skööönt.

Bjuder lite på mig själv.





Godmorgon

Hej på er alla glada!

Idag är det väldigt dåligt väder och man är inte på topp, men men.
Jag ska snart börja cykla ner till pendeltåget. Ska möta Jennifer i Årsta berg kl 07:55.
Börjar kvart över åtta men kl halv nio ska jag till skolkuratorn. Behöver lätta lite på ryggsäcken, det var ett tag sen. Efter skolan ska jag hem. Senare ska jag träffa lovern tror jag? Men får se hur lång stund de blir, suck..
Jag lär iaf uppdatera från skolan!

Ville bara säga godmorgon på er =)





Massa skojiga saker..

Hej på er!

Yees, nu är jag hemma. Skönt, men jag har haft det roligt hemma hos Dessi! I går kollade jag, Dessi och Christopher "Brumm" på film. Vi kollade på White Noise en läskig och hemsk film! Vi åt chips med dipp och Ben & Jerrys, mums! Lite senare på kvällen åkte Christopher hem och jag och Dessi va ensamma. Kollade runt lite på datan och kollade på någon film jag inte minns va den heter. Sen sov vi, haha.

I dag gick vi upp vid ett kanske, sen åkte vi till Liljeholmen och mötte Antero (mammas man). Sen åkte vi till Farsta Centrum. Dessi skulle lämna in sin dator på lagning. Sen gick vi om kring lite =)
Jag är super trött just nu, lär lägga mig tidigt ikväll.





Massa bilder!

Hejsan! =)

Just nu sitter jag i min säng och väntar på mat. Jag är super hungrig!
I går va jag och Jenny på fest hemma hos Porre, det va kul! Hände lite skumma saker, men dom bortser vi ifrån =) Jag och Jen hade inge att dricka, men vi frick av Porre och hans kompisar, snällt!
Jag kom hem vid 4 på natten typ, sliten som satan ;)

I dag ska jag och Dessi ha filmkväll hemma hos henne. Får se om det är någon mer som vill komma men det hoppas vi på! Nu tänkte jag ladda upp lite bilder från i onsdags med Jennifer =)

En "ledsen" Jennifer och en "mobbad" jag =)


Jag fick fina bilder på blommor! =)


Jag i Henriks fina badrum

Henrik googlar på sig själv och blev as stolt när han va överst om man sökte på "Henrik Andersson Liljeholmskajen" Haha gullig!

Ja de va allt jag hade o bjuda på idag. Eller iaf nu, ska självklart ta med mig kameran till Dessi sen så jag lär väl ta lite mysiga foton där. Vi hörs sen, love u guys!♥







Fest me Jen

Hejsan bloggen!

Lite seg uppdatering, men så blir det. Idag ska jag och Jenny hem till Oscar, feeeeest! Ska bli kul, jag, Jenny och Fanny va där sist och hade skit kul. Men ikväll blir de only me and Jen.
Jag håller på att målar naglarna lite sen ska jag fixa håret ;D





Hemsk dag

Hejsan!

Kom nästan nyss hem från skolan. Ja, det har hänt en jäka massa idag. Jag gjorde tex en tabbe i skolan. Hade servering, så skulle jag servera vin. Så råkade ena glaset med RÖTT vin rasa så det kom på våran skolsyster. Usch vad hemskt det var! Fick torka henne lite sen va det bara att fortsätta arbeta..
Så nu är jag super trött och jag orkar inte ladda upp bilderna idag, gör det i morgon.
Godnatt





Träningsverk + film

Hej bloggen!

Sitter i loverns säng, han är på toa och vi ska snart kolla på film.
Asså jag har en sån fruktansvärd träningsverk efter träningen i skolan i går. Den kommer bli värre i morgon eftersom det är den andra dagen =(

I dag va jag i skolan och hade näringslära sen hade jag en och en halv timmas lunchrast, då passade jag och Jennifer på att hälsa på vår gamla köksmästare Henrik, som jag skrev om tidigare. Självklart tog jag bilder, men dom får komma upp i morgon eller så, men jag kommer skriva ganska så sent tror jag för jag börjar kl 13 och slutar 20. Men men nu ska vi kolla på film =)





Solig dag! =)


I dag va jag och Jennifer ute och tog lite bilder på rasten =)
De va härligt väder, med massa sol!
Snart är det lunch, och jag som alltid är jätte hungrig! Efter det ska vi hälsa på Henrik (en gammal lärare) på hans lilla restaurang eller vad man ska kalla det. Läs mer om hans butik här!





Träningsverk


Godmorgon bloggen!

Kom precis ut ur duschen, de var sjukt skönt! Idag är jag helt stel, har träningsverk så att det skriker om det sen igår. Usch usch, snart ska jag smörja in mina ben och sen börja klä på mig och fixa mig in för skolan. Slutar halv fyra idag. Ska sova hos lovern inatt, har lite att prata om lixom. Men det ska väl gå bra.

Uppdaterar från skolan sen, puss!





Finns inge mer att säga...


Träning + power nap = me like!


Jisses vilken dag säger jag bara!
Från 10-11 hade vi ett fitnesspass i SL hallen med skolan. Det va helt okej, fast man märker endå att jag är väldigt otränad så trött som jag blev. Från 13-14 hade vi Indie Gympa. Haha, det var jätte flummigt. Jag skrattade hela tiden medans vi tränade. Det var lite som dans, eller olika konstiga dans steg men det va as kul!

Jag kan ju bara säga att jag är helt slut just nu och kommer troligtvis sova i någon timma innan jag ska börja tvätta en massa smuttstvätt också!
Power nap för mig nu asså!!





Robert Pattinson


Jag kollade nyss på Twilight, kunde inte hålla mig att inte se den. Ska endå fortsätta läsa boken. Men jag måste bara säga som jag verkligen inte tyckte första gången jag såg filmen men ...
Han är ju läskigt HET! :O Grrr!!





Nagellack

Jag har precis målat naglarna men de gick inte så bra eftersom mina naglar fortfarande är ganska korta.

Före

Inte speciellt snyggt, men men. Det får duga för nu. Mitt aciton är slut så jag kan inte ta bort nagellacket, haha.
Snart kommer lovern tror jag, så det ska bli mys tycker jag! Jag tror inte jag kommer uppdatera något mer idag, men vi får allt se.





Städ dags!

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från skolan. Visserligen har jag varit hemma ett tag men jag va ute me lilla Juice när jag kom hem =)♥ Han skutta runt på gräsmattan som vanligt.
I dag var inte Jennifer i skolan, så jag fick arbeta på vårat projektarbete själv =( Men det gick väl bra endå, gjorde inte så jätte mycket. Fick mest ideer om vad vi ska göra osv.

Snart ska jag börja städa mitt rum. Så himla stökigt (som vanligt)
Tänkte att jag kunde göra det lite mysigt i mitt rum ikväll innan lovern kommer. Ta fram lite filmer och tända lite ljus. Ja, det ska jag nog göra! =)
Sen när jag städat, kan jag påbörja Jennys design. Får se hur det blir med det, men jag tror jag har lust och ork att göra iordning den =)





Jag älskar dig sötnos!





Jag älskar verkligen min lilla kanin, Juice! Så himla underbart sööööt!!!!!!!♥





Stockholm i mitt ♥

Halloj!
Nu sitter jag i min säng. Skönt, började regna när jag cyklade hem :P
Var i stan med Jennifer och Adrian. Ja, de va väldigt kul. Jag o Jenna tog lite bilder, men inte på varandra :/
Haha, de va så jävla mycke råttor i stan asså, vidrigt men kul! Haha..
Nu, lite bilder!

I loooove my big city, stockholm!


Inte bra att lämna cykeln vid tåget. Då blir man av med sadeln, haha!

Ja det var väl allt. Jag tänkte faktiskt att jag ska fixa mig för sängen, måste upp i tid i morgon =)
Godnatt!





Stan!

Ja, då är det dags att åka till pendeln för att åka in till stan och möta Jennifer. Uppdaterar sen när jag kommer hem!




Svar på tal (NORGE)



Hei Natalie!
Glad bloggen din er i gang igjen! Jeg leste i løpet av sommeren, men du oppdaterte neppe noe. Men jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din, din stil, din måte o skrive og håret ditt! Haha, ja hvordan du fikse håret, super nice. Thumbs up! Og vær så snill, noen flere bilder!
Hugs
Juniåse (Norge)

Hej Juniåse!
Super kul att du tycker om min blogg och jag är ledsen för i somras, men som sagt så hade jag inte min bärbara data då. Haha har fått mycke beröm för mitt hår, så tack! Jag gör inte så mycket, jag tvättar håret och direkt efter så har jag i hårmousse sen föna lite, sen är de klartt!
Jo jag ska självklart lägga upp mer bilder om ni läsare vill det. Kul att du hjälper mig att förbättra bloggen min =)
Kyss og klem! ♥





Hahah!


Haha, jag bara älskar denhär låten + videon!





Stan ikväll =)

Jag tar tillbaka dag-ar. Och säger gårdag!
För idag vart det ändrade planer! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig. Efter middag ska jag in till stan och träffa Jennifer! Det va inte igår vi bara umgicks, så det ska bli fun! - Ta lite bilder, snacka och bara umgås =)
I morgon är det skola. Tråkiga ämnen är det imorgon också, Naturkunskap B och Projektarbete. Efter skolan ska jag träffa lovern, han ska sova hos mig så jag tror jag måste städa idag :P
Men men, nu ska jag in i duschen och sen städa!





Tråkdag-ar!

Godmorgon!

Haha, jag vaknade iaf för en stund sen =) Ätit en macka och jag ska väl snart ut till Juice och mysa lite.
Gårdagen sög.. Hade så himla tråkigt. Först skulle jag och Angela ut, men så vart det inte. Sen skulle jag träffa Adrian, men så vart de inte heller.. Och sen skulle jag hem till Dessie, så vart de inte heller. Ingenting vart av igår, och jag satt isället hemma o tråka, fyfan!

Idag ska jag väl också bara vara hemma och tråka antar jag. Vad ska ni göra?






Storsjöodjuret i Jämtland

När jag var liten, väldigt liten (konstigt att jag kommer ihåg detta). Men då var jag hos min mormor i Östersund och hälsade på. Så hände det underliga saker. Enligt pappa stämmer det inte, men jag har verkligen en känsla inom mig som säger att det stämmer. Det är som ett minne.. Men jag och min morfar var och fiskade. Vi satt i en liten båt och helt plötsligt kände jag hur båten började snurra runt. Inte fort men i en hastighet iaf. Jag tänkte inte mer på det. Men nyss så läste jag i Jennifers blogg om monster och kom in på andra monster. Alla har väl hört talas om Storsjöodjuret? Storsjöodjuret finns i Östersund där jag var, men det var inte i storsjön jag åkte båt. Det lustiga är att jag började söka lite på google då jag hittade en sida som en man som heter Micke Eriksson skapat. Och han har iaktagit storsjöodjuret. Han berättade hur han kunde se det åka och hur han kunde följa den längst stranden. Sen försvan den. Men en kort stund där på såg han hur en båt började cirkulera.
Detta väckte tankar innom mig, vad det igentligen var som hände när jag va och fiska med min morfar. Pappa säger att det inte stämmer men jag vet inte vad jag ska tro. Jag kanske bara har drömt om det hela? Eller stötte jag på storsjöodjuret?



Finns verkligen Storsjöodjuret? Eller är det bara en vattenorm? Ja det är den stora frågan..



luktar garlic!

Just nu ligger jag i sängen. Har precis ätit kebab me bröd, skiiit gott♥
Men jag luktar nog ganska så mycket garlic i munnen, haha!
Fick låna första twilight boken av Dessi idag, så har precis börjat läsa den. Har inte kommit så långt så jag har inte riktigt fastnat än. Med det lär ju komma, alla fastnar för boken och det kommer jag också göra..

Undra vad som händer idag??
Inga planer förutom filmkväll hos Dessi eller hem till Adrian?
Haha, får se vem som nappar upp mig först, haha.




Godnatt!

Helluu ^^

Detta blir ett sent inlägg..
Som ni kanske ser har jag ändrat färg på min blogg och lite annat är ändrat med. Vart himla nöjd iaf! :)

Haha vilket tråkigt inlägg men nu ska jag sova.
Godnatt!

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄



Gudruns bacon

Hejsan på er!

Kom hem för en stund sen. Först va det så att jag skulle äta och sen träffade jag Veronica och Sara. Jag kan inte förklara hur mycket vi skratta, men det var mycket iaf! Vi skrattade åt denna:

"Gudruns bacon" Haha, ja har man dålig humor så har man..

Ja som ni kanske redan vet så går jag hotell och restaurang linjen. Fast jag har bara servering, så här bjuder jag på en bild på mig i mina nya serveringskläder :)

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, men vi hörs väl i morgon :)
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ




Sonic Boom

Tjaba!

Just nu sitter jag i sängen, snart kommer lovern och hämtar mig. Ska sussa hos honom i dag för att komma upp i tid i morgon, ska nämligen upp och gymma. Eftersom han går upp tidigt så kan jag också göra det för att gymma.

Sitter och lyssnar på Kiss nya skiva. Sonic Boom heter den. Den är faktiskt bra, men har bara lyssnat på 4 låtar än så länge :p
Nä, nu måste jag packa, vi hörs väl i morgon hoppas jag. Men det blir sent för jag slutar sent! :P





Jag älskar lilla Juice♥

Ja, jag tog lite nya bilder på Juice nyss. Han är ju bara för söt!
( k l i k k    f o r   å   f o r s ø r r e )

Jag har världens sötaste kaninbebis! :) and i love him♥





Juice

Hejsan bloggen!

Här ligger jag i sängen, inte så himla trött men seg.
I dag hade jag Drycker och Barteknik och Samhällskunskap. Men mitt i samhällskunskapen skulle vi ha skolfoto. Okej, jag ska erkänna jag vart inte speciellt bra på mitt kort. Men det får vi väl se när jag får hem skolkortet!!

I dag ska jag tvätta (som alla tisdagar) och i morgon ska jag kanske till överjärva stallet. Vad jag ska göra där är en hemlighet än så länge (a). Fast först ska jag gå i skolan såklart!
Nu ska ni få se min sötnos, min kaninunge som ska heta Juice har jag bestämt!

Är han inte bedårande?!





Kvällskola!

God kväll bloggen!

Kom hem för en liten stund sen. Har varit i skolan. Varje torsdag börjar vi kl 13.00 och slutar runt 20.00. Väldigt segt men de är lite kul med. Idag var det första dagen restaurang MVG hade kvällsöppet. Det var inte så mycket gäster, 2 mat gäster och 4 vin gärster. Det var jag som serverade våra matgäster. Fick lite hjälp av Jennifer för tallrikarna var super varma.

Ja min dag har faktiskt inte varit mer intressant än så, haha.
Vill ni veta var jag älskar?? Jag älskar ljudet från ett prasslande täcke. Haha ja, de låter så himla bekvämt och ja.
Haha ja, ni får kalla mig störd!



En gammal bild på mig. Haha vi hörs, kyss og klem!!





Stökigt!

Helluu bloggen ^^

Nu har jag precis städat klart mitt rum (äntligen). Det va verkligen sjukt stökigt, ni ska själva få se!
( k l i c k a   p å   b i l d e r n a   f ö r   s t ö r r e   b i l d )

Detta är då en liten del av min säng och lite av mitt golv..

Här har vi mitt golv och lite av min byrå :P

Och min byrå tillslut!

Och nu till efter bilderna :D

Min härliga och sköna säng!

Min tv som jag inte tog bild på innan (låg massa filmer runt om)

Min byrå ;)

Och tillslut mitt golv. Det som man inte såg innan för det låg så jäkla mycket saker för..
Ja, så stökigt kan mitt rum bli och ibland orkar jag verkligen inte städa. Då blir de bara stökigare och stökigare :P

Håller på att tvätta nu, ska snart ner igen och lägga de sista på torkning :)





Trött!

Tjenare bloggen!

Just nu sitter jag i skolan. Jag har Drycker & Barteknik.
Vi sitter och pratar om hur man gör vin. Sist snackade vi om hur man gjorde öl.

Idag ska jag tvätta massa kläder och städa mitt rum. Det kommer komma upp före och efterbilder på mitt rum. Ni ska verkligen få se hur förjävligt mitt rum serut just nu asså.
Sen kommer det också komma fam bilder på hästarna i stallet. Eller inte alla men några :)

 




My lovely phone :) ♥


Jag måste bara säga att den här mobilen är den bästa eveeer!! Jag är super nöjd!!
Tack farmor & farfar ♥ :)





Lovely kvelden igår ♥

Hej på er!

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen.
Idag har jag varit sliten, kom hem sent i natt från Viper.
Tycker jätte, jätte, jätte synd om Jennat!! Hon hade inte turen med sig igår alls, stackarn!

Men det hindrade inte oss att dansa hela natten lång, som tur är!
Vi hade super kul, lite tråkigt att alla drog ifrån oss så tidigt bara. Men men, de gör inge. Nu ska jag lägga upp lite bilder :)

( k l i c k a   f ö r   s t ö r r e   b i l d )

Så, såg jag ut igår.. Haha plattat hår är inte min grej, men men. Sen är de några av dom jag va med igår på andra bilden. Härlig bild tycker jag ;)

I morgon är det skola igen. Efter det ska jag till stallet och motions rida min lilla Prins ♥ :)
Ska ta lite bilder på hästarna också, ska bli kul! Nu när jag äntligen kan använda min nya kamera!

Og nå for min opplæring i norsk. Ting går bra. Men fortsatt har mye å lære.
Ja, det var alt jeg hadde å si i dag. Skriver mer i morgen.
kyss og klem♥





Blablubb

Hej alla glada!
Nu har jag glömmt att uppdatera, sorry!

Idag hade jag servering i skolan. Jag och Jenna hade ett bord tillsammans me 16 personer i. De va hårt även fast vi va två. Vi fick hjälp av dom andra med.
I morgon ska jag till stallet. Rida på Prinsen och sen ska jag hem o duscha o så för att sedan åka till Emelie för att föra hos henne och sedan dra vidare till Klubb Blå. Haha, någon annan som ska dit??

Igår i skolan tog jag lite bilder me min kamera. Orkar inte lägga upp alla men ni kan iaf få se en :)

Jag är väldigt nöjd. Haha duktig jag är :)





Söka jobb & tvätta

Tjenare bloggen!

Just nu sitter jag här vid datorn och söker jobb på arbetsförmedlingen. Ja, jag kanske har sökt 6 jobb, får se hur många svar man får tillbaka.

Om ca en och en halv timma ska jag till tvättstugan. Har lite tvätt att tvätta, så himla tråkigt. Men sånt är livet man måste ha rena kläder!


Öl Diplom

Halloj bloggen!

Sitter i skolan och har min första Drycker och Barteknik lektion. Inte så himla kul, men de kommer bli roligare såklart. Vi har gjort massa frågor om öl haha :P Jag fick ett fint diplom, hahah ;D


Är man bäst eller bäst? Haha!


RSS 2.0